Cum a fost surprinsă Simona Halep alături de iubit, înainte de meciul din sferturile de la Australian Open FOTO

Cum a fost surprinsă Simona Halep alături de iubit, înainte de meciul din sferturile de la Australian Open FOTO

Simona e foate bine, se antrenază, și-a consolidat încrederea după meciul jucat ieri cu Putintseva. Va juca împotriva lui Mertens acum, ele s-au mai întâlnit înainte de câteva ori, dar ea are încredere, se simte bine, este pregătită.

Cum a fost surprinsă Simona Halep alături de iubit, înainte de meciul din sferturile de la Australian Open

După accederea în optimile de finală de la Australian Open, sportiva noastră a decis că este momentul pentru puțină relaxare, înainte de meciul împotriva belgiencei Mertens. De forma sportivă a Simonei se ocupă stafful ei, în frunte cu antrenorul Darren Cahill, în schimb, de bună dispoziţia a acesteia e responsabil Toni Iuruc. Acesta a făcut si el deplasarea la Melbourne, pentru a fi alături de Simona.  De altfel, la câteva ore după victoria cu Putintseva, Simona a postat o fotografie sugestivă pe Instagram, alături de iubitul ei.

Cum a fost surprinsă Simona Halep alături de iubit, înainte de meciul din sferturile de la Australian Open FOTO
Cum a fost surprinsă Simona Halep alături de iubit, înainte de meciul din sferturile de la Australian Open FOTO INSTAGRAM

Cu alte cuvinte, dacă până acum s-a tot vehiculat că ar avea sau nu iubit, acum totul este cât se poate de oficial și la vedere, cum s-ar spune. În var trecută, când a triumfat la Wimbledon, Halep l-a avut pe Toni Iuruc alături de ea, iar după revenirea din Anglia cei doi şi-au oficializat relaţia, afişându-se în public.

Simona Halep va juca în optimile de finală de la Australian Open 2020, împotriva belgiencei Elise Mertens, luni, 27 ianuarie. Partida din această fază de la primul turneu de Grand Slam din 2020 va fi transmisă LIVE de canalul de sport Eurosport.

Darren Cahill, antrenorul SImonei, a avut o declarație pe marginea jocului din optimi împotriva belgiencei spunând că:

„Simona e foate bine, se antrenază, și-a consolidat încrederea după meciul jucat ieri cu Putintseva. Iubește să joace aici, în Australia, va juca împotriva lui Mertens acum, ele s-au mai întâlnit înainte de câteva ori, dar ea are încredere, se simte bine, este pregătită. Am făcut o pregătire de trei săptămâni la Dubai, așa că este gata de această provocare. Sunt antrenorul ei cu normă întreagă, vorbim despre tactică, despre ce trebuie să facă pe teren, dar când jucătorul tău evoluează bine, cel mai bun lucru pe care-l poți face ca antrenor este să te dai la o parte”, a declarat Darren Cahill conform Eurosport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI