05 mart. 2021 | 10:58

Cum a fost surprinsă nepoata lui Petre Roman pe stradă. Nimeni nu credea că o s-o vadă așa

Monden
Cum a fost surprinsă nepoata lui Petre Roman pe stradă. Nimeni nu credea că o s-o vadă așa
Călina Roman surprinsă călcând pe bec

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu mondenul românesc, numele de Călina n-ar spune nimic. Dar dacă vă spunem că, de fapt, Călina este nepoata fostului premier Petre Roman? Călina Roman, fiica Catincăi Roman, se pre că a început să calce strâmb, iar paparazzi atât au așteptat.

Călina Roman surprinsă călcând pe bec

Recent presa de cancan a surprins-o pe tânăra Călina Roman dsitrundu-se cu fcoc la o petrere plină de maneliști. surpriza a fost mare având în vedere că pe rețelele de scoailizare se prezintă ca fiind o mică prințesă. Numai că, printeța noastră recent a fost surprinsă într-o ipostază mai puțin demnp de titlul pe care tânăra și l-a atribuit. Paparazzi de la Spynews.ro au urmărit-o zilele aestea prin oraș.

Nu mare a fost surpriza când au văzut-o pe Călina Roman, alături de câțiva prieteni. Tânăra, fără nicio inhibitie, a fost văzută bând cot la cot cu ei în plină stradă. Se pare că prințesei Călina Roman îi cam place berea.

Momentul cu pricina s-a întâmplat într-una din serile trecute undeva în centrul capitalei. Conform publicației amintite episodul s-a mai repetat odată, într-o altă locație, tot din centrul capitalei.

Călina eliminată cu scandal de la ”Bravo, ai stil”

Pentru fanii show-ului, difuzat de Kanal D, prezența nepoatei fostului premier Petre Roman, nu mai este o noutate. Numai că prezența Călinei în cadrul show-ului ”Bravo, ai stil!” a fost una de scurtă durată.

Anul trecut, în plină Pandemie, Kanal D se pregătea de difuzarea unui nou sezon, iar Calina Roman făcea parte din aspirantele la titlu. Surse din platoul emisunii spun că tânăra era mereu pusă pe ceartă, mofturoas și cu mari pretenții. Se pare că atitudinea ei nu le-a fost pe placul producătorilor, așa că au decis eliminarea Călinei Roman.

”Călina era foarte plină de ea. După fiecare ceartă își chema mama la platou. Catinca venea, dar în afară să stea pe o canapea nu făcea nimic altceva. A tot amenințat că ea pleacă din competiție.

Asta până când staff-ul n-a mai suportat fițele și au lăsat-o să plece. Păcat de ea că era una dintre candidatele la marele premiu, dar se pare că nu știe să piardă cu demnitate”, au povestit persoane din anturajul nepoatei lui Petre Roman pentru sursa citată.

Este cunoscută relația protectivă pe care o are Catinca Roman cu fiica sa, Călina Roman, despre care mama tinerei povestea la un moment dat, declarând:

”Am avut o relaţie bună, a fost un copil cuminte şi un bebeluş cuminte, nu mi-a fost complicat, a fost şocul mare la adolescenţă… Sunt apropiată de Călina, îmi spune tot. Vreau pentru ea să fie fericită atât, să înveţe cum să îşi facă viaţa fericită. Independenţa financiară, o bat la cap cu asta.

Este foarte important ca o femeie să fie independentă financiar. Cred că o să îşi găsească drumul ei, eu când mi-am schimbat stilul de viaţă a văzut ce efect a avut în viaţa mea.”

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Se cutremură România. Ion ILIESCU nu mai scapă
Capital.ro
Blocurile de pe strada surpată din Slănic Prahova sunt evacuate chiar acum | Raed Arafat, decizie de ultimă oră
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau BANII de PENSII! Cea mai bună veste înainte de PAȘTE
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro