Cum a fost surprinsă iubita lui Ciprian Marica în București. Ce a făcut Ioana Marcu

Cum a fost surprinsă iubita lui Ciprian Marica în București. Ce a făcut Ioana Marcu
Cum a fost surprinsă iubita lui Ciprian Marica în București. Ce a făcut Ioana Marcu

Lui Ciprian Marica se pare că îi este bine acum în viața de familie. La un an de la scandalul cu amanta de la Cluj, Ciprian Marica s-a împăcat cu Ioana Marcu, soția sa. Cei doi doi copii și se pare căa cum lucrurile s-au rezolvat.

Cum a fost surprinsă Ioana Marcu în București

Ciprina Marica se poate mândri cu soție superbă. Ioana Marcu este una din cele mai frumosae femei din mondenu românesc. Cei de la Spynews.ro, au decis zilele trecute să vadă ce mai fac cei doi, așa că i-au urmărit prin București. Paparazii Spynews au reușit să o surprindă pe frumoasa blondă, în oraș la cumpărături. Cu o ținnută simplă, dar elegantă, însoțită de o prietenă, Ioana Marcu cu masca pe figură a pornit la colindat prin magazinele din Capitală.

Ce a făcut Ioana Marcu

Poate datorită multor lucruri pe care le are pe cap, blondina uitase la un moment dat, conform Spynews, că avea și o haină de dus la curățat. Așa că s-a întors rapid la mașină și a recuperat haina în cauză, după care s-a întors în mall. Au făcut destule cumpărături, multe dintre ele fiind, ce credeți, mâncare. Așa că după câteva ore prin mall, cele două s-au îndreptat spre parcare, s-au urcat în mașină și au plecat.

Cum a fost surprinsă iubita lui Ciprian Marica în București. Ce a făcut Ioana Marcu
IOana Marcu surprinsă la cumpărături, prin București

După scandalul în care a fost implicat Ciprian Marica, în hotelul de la Cluj, multă lume s-ar fi așteptat ca relația sa cu Ioana Marcu să se ducă pe apa sâmbetei. Dar, culmea, acest lucru nu s-a întâmplat. Imediat după dezvăluirile făcute public, colegii de la Impact.ro au aflat de ce Ioana nu a pus punct relației sale cu Ciprina Marica. În afară de motivul evident, cei doi copii, Ioana a mai avut și un alt motiv. Conform unor surse, se pare că familia Civu a avut un cuvânt greu în acest scandal.

“Ei nu sunt numai prieteni buni, ci rude. Tocmai de aceea, atunci când a dat de necaz, Marica și-a sunat nașul și i-a cerut un sfat. Așa cum era normal, Cristi nu a fost de acord cu cele întâmplate, el este un familist convins. Însă, și el și Adelina au făcut-o pe Ioana săînțeleagă că oricine poate greși și că nu este cazul să distrugă o familie pentru asta. Ioana a revenit la sentimente mai bune după aceea, iar Marica pare să își fi băgat mințile în cap”, au mărturisit apropiați ai cuplului, în exclusivitate, pentru Impact.ro.