Cum a fost surprinsă în mall soția lui Gigi Becali. Asta da femeie iscusită! FOTO

Cum a fost surprinsă în mall soția lui Gigi Becali. Asta da femeie iscusită! FOTO
Cum a fost surprinsă în mall soția lui Gigi Becali.

Luminița Becali, soția lui Gigi Becali, este întotdeauna o prezență discretă în showbiz-ul autohton, chiar dacă soțul ei este unul dintre cei mai celebrii oameni de afaceri din România.

Cum a fost surprinsă în mall soția lui Gigi Becali

Nu de puține ori s-a spus că Luminița Becali este și chibzuită la cumpărături, fapt dovedit și de această dată când a fost surprinsă la cumpărături de haine.

Deși și-ar permite să îmbrace numai haine de designer, iată că Luminița Becali alege să vâneze promoțiile. Astfel că aflată într-un centru comercial din București, soția lui Gigi Becali a mers direct la magazinele cu promoții, potrivit Spynews.ro.

Nu după mult timp, aceasta a văzut o rochie care era la reducere. Un angajat a dorit să îi ofere o mână de ajutor, însă după puțin timp, Luminița Becali s-a îndreptat către ieșire, semn că nu era ce căuta ea. Aceasta merge către alt magazin, tot cu promoții.

Acolo, Luminița Becali și-a găsit o rochie, pe care a și cumpărat-o, analizându-se în oglindă. Deși a cercetat mai multe articole vestimentare, aceasta a renunțat să cumpere și altceva și a mers să plătească rochia dorită, acesta fiind și finalul sesiunii de cumpărături de soției latifundiarului din Pipera.

Cât de modestă este soția lui Gigi Becali

De altfel, surse apropiate celebrei familii au spus că aceasta a ajuns chiar să schimbe căptușeala la haine abia cumpărate, ce nu purtau semnătura vreunui designer, numai ca soțul ei să fie mulțumit de cumpărăturile făcute.

”Un episod m-a impresionat şi nu are legătură cu fotbalul. Gigi mi-a transmis că îmi dă doi bodyguarzi să mă duc cu doamna să facă nişte cumpărături. În faţa mea a scos o tuflă cu 30.000 de euro şi i-a dat soţiei. Doamna a refuzat, spunând că-i ajung 5, 6 mii. „Lasă, să ai la tine” şi Gigi i-a întins 15 mii. Şi să vezi cât de modestă este femeia asta!

Am fost la toate mărcile posibile, cartierul Serrano este locul cu cele mai scumpe firme de modă din lume. A cumpărat mici chestii şi, la un moment dat, am intrat într-un magazin oarecare, la Il Corte Ingles, unde a văzut pe un meanechin o haină de piele culoarea coniac.

S-a uitat la preţ, 800 de euro. „Cred că asta nu e de piele”. Mi-am dat cu părerea spunând că e de piele, însă nu e de firmă, iar după ce a probat, şi-i venea turnat, a zis că îi este frică să o cumpere, că dacă vede Gigi că nu e de firmă, o s-o certe.

Eu aveam un prieten la Galeria Preciadas, unde se găsea magazinul şi ştiam că există o croitorie pentru magazine. L-am sunat şi l-am rugat dacă poate să schimbe căptuşeala şi o emblemă. Am dat haina acolo, cât ne-am mai plimbat prin magazine, într-o oră au terminat. Haina de 800 de euro devenise Gucci.”, spunea Florin Nedelcu pentru Playsport.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI