Cum a fost surprinsă Andreea Bălan la cumpărături. A atras toate privirile! Foto

Cum a fost surprinsă Andreea Bălan la cumpărături. A atras toate privirile! Foto
Cum a fost Andreea Bălan surprinsă la cumpărături

Andreea Bălan ține cu dinții de imaginea pe care și-a creat-o deja de ani buni. Cum a fost aceasta surprinsă la cumpărături? Artista era acompaniată de fiica sa cea mare.

Cum a fost Andreea Bălan surprinsă la cumpărături?

Andreea Bălan face ce face și nu scapă de ochii vigilenți. Aceasta este implicată de luni bune în scandalul cu fostul soț, iar acum este aspru comentată pentru fiecare apariție, după ce și-a scos noul amorez la înaintare. Din păcate, se pare că tocmai artista a fost cea care a încălcat una din cele mai importante reguli impuse de ea către George, pentru a putea arăta ceva indulgență la divorț. Amintim că la scurt timp după ce s-a aflat de noua idilă, imaginile de la ziua ei de naștere ilustrau un frumos scenariu în care noul iubit le cunoștea pe cele două fiice ale sale.

Una peste alta, de la evenimentele precizate abia dacă mai este scăpată din ochi. Recent, solista a fost surprinsă la cumpărături cu fiica sa cea mare. Aceasta nu uită de eticheta cu care i-a obișnuit pe toți, așa că blondina chiar și la niște simple cumpărături și-a făcut apariția destul de elegant – cu o rochie scurtă de vară și pantofi cu toc. Desigur că machiajul era la locul lui, iar părul era aranjat lejer, arată wowbiz.ro

Andreea Bălan la cumpărături (Sursa Foto: wowbiz.ro)
Andreea Bălan la cumpărături (Sursa Foto: wowbiz.ro)

„Trebuia să mai plângi, de ce nu ai plâns mai mult… „

”Trăim în țara în care dacă ești fericită după un divorț, ți se dă în cap! Trebuia să mai plângi, de ce nu ai plâns mai mult… Le place suferința, vor să ne vadă la pământ să suferim. Și, dacă te ridici și arăți că nu mai suferi, ei zic că trebuia să suferi mai mult. Vreau să dăm un mesaj pentru femeile divorțate pentru că sunt foarte multe femei divorțate care au impresia că la divorț s-a terminat viața. De abia începe viața! Un divorț nu înseamnă că este sfârșitul vieții, chiar dacă ai și unul sau doi copii, însemană că așa a fost viața, cu bune și cu rele și că trebuie să  mergi înainte.”
Andreea Bălan

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI