Cum a fost surprins Serghei Mizil la un restaurant de fițe din oraș. N-are pic de stres (exclusiv)

Cum a fost surprins Serghei Mizil la un restaurant de fițe din oraș. N-are pic de stres (exclusiv)
Serghei Mizil, nonconformist, surprins prin București

De-a lungul anilor în jurul lui Serghei Mizil s-au strâns tot felul de controversae. Un personaj pestriț în mondenul românesc, nu de puține ori a șocat audiența. Așa se face câ recent a reușit să atragă atenția prin modul cum a apărut în plină zi. Paparazii Impact.ro l-au surprins în centrul Bucureștiului.

Serghei Mizil, un apropiat al familiei Ceaușescu

Fiul celebrului politician comunist, Paul Niculescu-Mizil, a fost unul din puținii apropiați ai familiei Ceaușescu. Bun prieten cu Nicu Ceaușescu, Serghei a fost rebelul care a reușit să scape nepedepsit de fiecare dată când a intrat în vreun conflict. Poveștile relatate de Serghei Mizil, din perioada tinereții sale, au făcut de multe ori deliciul presei.

După căderea blocului comunist a devenit un permanent personaj în mondenul românesc. Nu puține au fost scandalurile în care acesta a fost implicat și după anii 90. Multe dintre acestea au implicat nume sonore din showbiz-ul românesc.

Cel mai recent scandal îi are ca protagoniști pe Serghei Mizil și celebrul violonist Mădălin Voicu, cu care de altfel a fost prieten. Recent Serghei Mizil a povestit un episod, mai puțin știut, despre Mădălin Voicu. Relatările acestuia au cam deranjat tabăra cealaltă.

„E prea complicat să spun sau să răspund. Deci, eu nu mă împac. El a avut o schimbare majoră după Revoluție, din punctul meu de vedere, în rău, influențat și de toate… care l-au și ars până la urmă, spre bucuria mea și nu am de ce să mă împac. Eu vorbesc când vreau eu și cum vreau eu, pentru că el e pervers.

El spune așa și pe la spate face altele. Foarte simplu: nu mă împac și acest personaj nu mă interesează. Eu nu mă consider vinovat de nimic. Vinovat se consideră el. El a făcut absolut tot. Eu am înghițit, am înghițit ani de zile toate minciunile și e foarte complicat”, a povestit Serghei Mizil la Atena Stars.

Serghei surprins în București, altfel decât te-ai aștepta

Conform colegilor de la Impact.ro, Serghei Mizil a fost surprins zilele trecute prin centrul Bucureștiului. Numai că apariția sa într-unul din restaurantele de fițe nu era una tocmai adecvată pentru local. Ipostazele surprinse de paparazii Impact îl arată pe Serghei Mizil îmbrăcat parcă pentru o sesiune de alergare prin parc, decât de o întâlnire la ceas de seară într-un local de lux. Pestrițul personaj era îmbrăcat într-un pantalon de trening și un tricou. Imaginile surprinse vorbesc de la sine despre cum a decis controversatul om de afaceri să apară la restaurantul de lux.

Excentric, atât prin look-ul său, cât și prin declarații, de-a lungul timpului Serghei Mizil a investit sume considerabile în diferite afaceri. Nu toate au fost de succes, dar cu toate astea are venituri importante din afacerile pe care le deține la acest moment.

”Am vrut să investesc într-o afacere stabilă și transparentă. Cu restaurantele ai multă bătaie de cap, e greu să găsești personal bun în ziua de astăzi.

Nu mai vor oamenii să muncească. Am încredere în business-ul acesta și merg mai departe”, declara recent Serghei Mizil.