Cum a fost surprins Octavian Bellu în oraș. Toată lumea a întors capul după el

Antrenorul de gimnastică Octavian Bellu a fost surprins de fotoreporteri în oraș, lângă o patiserie. În imagini este surprins și cum femeile nu ezită să flirteze cu acesta nici acum.

Octavian Bellu, surprins în oraș

Celebrul antrenor nu își refuză nicio poftă culinară, drept dovadă sunt imaginile surprinse de fotoreporterii Spynews.ro, care îl arată pe Octavian Bellu așteptându-și rândul la o patiserie din centrul Bucureștiului. Îmbrăcat complet în negru, cu un tricou mulat, accesorizat cu mănuși de protecție, dar și cu o mască medicinală necesară în această perioadă, Octavian Bellu a ieșit din casă pentru a-și face poftele culinare.

Fostul sportiv și-a așteptat ceva vreme rândul, timp în care a privit pe fereastra patiseriei pentru a vedea ce se găsește în vitrine. Până să ajungă în fața vânzătoarei, o doamnă care aștepta înaintea sa a pus ochii pe acesta. Interesul de a afla ce oră arată ceasul antrenorului pare că a fost un motiv întemeiat de a intra în discuție cu acesta și de a-i dărui un zâmbet, care putea spune multe.

Cum a fost surprins Octavian Bellu în oraș. Toată lumea a întors capul după el
Sursa foto: spynews.ro

Destul de indiferent, Bellu s-a uitat la ceas, apoi i-a transmis doamnei ce timp este, așteptându-și în continuare rândul, pentru a ajunge să cumpere ceea ce poftea. Ajuns în fața vânzătoarei, fostul sportiv a luat diferite produse, dar nu înainte de a o chema pe doamna zâmbitoare să își ridice comanda. În final, antrenorul a achitat ceea ce și-a cumpărat, apoi, atent la trafic, s-a îndreptat către casă, cu punga plină de produse gustoase.

Fostul antrenor al echipei naționale de gimnastică a României a fost declarat de World Records Academy ca „cel mai de succes antrenor din lume” cu un palmares de 16 medalii olimpice de aur și un total de 305 la Campionatele Mondiale, campionatele Europene și la Jocurile Olimpice. Octavian Bellu a condus echipa de gimnastică a țării noastre la câștigarea a 5 titluri mondiale și două titluri olimpice, dar și numeroase titluri individuale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI