06 mai 2021 | 23:29

Cum a fost salvat Mihai Trăistariu de la faliment, chiar de Paște. Câți bani a luat (exclusiv)

Monden
Cum a fost salvat Mihai Trăistariu de la faliment, chiar de Paște. Câți bani a luat (exclusiv)
Cum a fost salvat Mihai Traistariu de la faliment, chiar de Paste

Pandemia de coronavirus i-a afectat pe majoritatea artiștilor de la noi din țară. Mihai Trăistariu s-a luptat cu depresia în anul 2020 și a fost salvat de la faliment cu puțin timp înainte de sărbătorile pascale. Câți bani a luat fostul membru al trupei Valahia.

Cum a fost salvat Mihai Trăistariu de la faliment, chiar de Paște

Mihai Trăistariu a trecut prin momente cumplite în ultimul an. Artistul care a reușit să obțină locul 4 la Eurovision, în 2006, cu piesa Tornero, a fost foarte afectat de pandemia de coronavirus.

Faimosul solist a declarat că a fost salvat de la faliment, înainte de Paște, datorită chiriilor care i-au adus banii în buzunar. Mihai Trăistariu deține cinci garsoniere de tip studio pe litoral, în stațiunea Mamaia, apartamente mari, care măsoară 43 de metri pătraţi.

„Am fost foarte afectat de pandemie, nu am avut spectacole, a fost foarte greu. A trebuit să vând o garsonieră, pentru că pandemia m-a prins cu o rată lunară la bancă de 5.000 de euro. Chiriile astea, de Paște, m-au salvat. Am avut noroc că, înainte de pandemie, mi-am mai scos din chirii în medie de 20.000-30.000 de euro.

Clienți am avut și la începutul anului și acum, de Paște. Mai vin și oameni de afaceri și se mai cazează câte o noapte- două. Prețul variază, în funcție de lună, de sezon, de exemplu, în iunie, dau camera cu 250 de lei pe noapte, iar în iulie cu 350 de lei pe noapte. Turiștii au incluse și bucătăria și baia”, a declarat Mihai Trăistariu, exclusiv pentru impact.ro

A intrat în depresie în pandemie

Chemarea scenei și-a lăsat amprenta asupra sufletului său de artist. Mihai Trăistariu a mărturisit că a suferit mult din cauza depresiei, fiind lăsat fără posibilitatea de a mai câștiga bani din muzică.

„Mi-am vândut o garsonieră, aveam șase, chiar nu vreau să îmi vând și maşina, ca să am ce mânca. S-a ajuns prea departe! În viaţa mea nu am trăit ce trăiesc acum! Recunosc cinstit că sunt în prag de depresie!

Am ajuns într-un punct în care nu m-am imaginat vreodată. A trecut aproape un an şi ceva de când s-a declanşat pandemia, iar noi, artiştii, suntem lăsaţi pe ultimul loc. Suntem firi mai sensibile şi dacă HORECA a protestat, noi am rămas uitaţi de lume. Mie îmi este extrem de greu”, declara Mihai Trăstariu, acum ceva timp, la Antena Stars.

Cum își promovează Mihai Trăistariu afacerea pe Facebook

Artistul închiriază garsonierele fanilor săi, care pot afla toate detaliile pe pagina sa oficială de Facebook, acolo unde Trăistariu pune cele mai captivante mesaje pentru a atrage potențialii chiriași:

Toate garsonierele sunt la etajul 5 ( cu lift în bloc ), în Mamaia Nord – cea mai în vogă, cea mai căutată stațiune de pe litoralul românesc. Se află la 30 de secunde de plajă și chiar în centrul stațiunii.

Numele se potrivesc perfect cu mobilierul. Ia-ți gașca sau familia și hai la mare! În mai, iunie și septembrie e mult mai ieftin decât în iulie și în august! Iar căldura e aceeași! Rezervă-ți vacanța la mare din timp ca să prinzi prețuri bune și locuri faine!”, sună anunțul lui Mihai Trăistariu de pe Facebook.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro