Cum a fost găsit rapperul Țeastă în locuință. Detalii șocante despre moartea lui Andrei Ionescu (exclusiv)

Cum a fost găsit rapperul Țeastă în locuință. Detalii șocante despre moartea lui Andrei Ionescu (exclusiv)
Rapperul Teasta s-a sinucis

Regretatul rapper Țeastă a fost găsit mort în apartamentul din Capitală pe care-l închiriase acum ceva timp. Artistul de 35 de ani s-a sinucis, potrivit autopsiei. Ce a declarat sora lui Andrei Ionescu.

Rapperul Țeastă s-a sinucis

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală cu privire la moartea rapperului Teastă. Andrei Ionescu a fost găsit mort în propria locuință în noapte dintre duminică 31 octombrie și luni 1 noiembrie. Potrivit medicilor legiști, la autopsie a fost dat un verdict crunt. Regretatul artist s-ar fi sinucis.

Țeastă a decis să-și pună capăt zilelor și s-a spânzurat în apartamentul în care locuia de ceva timp în chirie. Daniela Yaren Vasilescu, sora cântărețului alături de care s-a lansat Adda, este stabilită în Anglia și a mărturisit că a aflat de trecerea în neființă a fratelui său de la o rudă mai îndepărtată.

„Un verișor l-a tot căutat în ultima vreme și fiindcă acesta nu răspundea a cerut ajutorul proprietarului apartamentului. Acesta l-a descoperit spânzurat în casă”, a declarat Daniela Yaren Vasilescu pentru impact.ro.

Trupul fără suflare al rapperului a fost găsit miercuri, 3 noiembrie de către proprietarul apartamentului, acesta alertând autoritățile și rudele lui Andrei Ionescu, zis și Țeastă.

Artistul de 35 de ani suferea de depresie

Andrei Ionescu avea probleme de sănătate și suferea de depresie și anxietate, relatează sora acestuia. Țeastă a avut o viață grea, fiind nevoit să treacă peste foarte multe obstacole. Artistul și-a pierdut mama acum ceva timp, iar tatăl l-a abandonat demult.

Daniela Yaren Vasilescu, sora acestuia, a mărturisit că Țeastă a fost înmormântat în dimineața zilei de vineri, 5 noiembrie.

„Fratele meu a fost înmormântat în dimineața zilei de vineri, la Plopeni! Noi suntem frați buni doar după tata. Or, tata, din păcate, l-a abandonat demult! După moartea mamei sale, la care a ținut foarte mult, totul s-a acutizat. Nu a avut o viață OK!

A suferit tot timpul că nu a avut un tată alături. Visul său a fost acela de a scrie muzică și de a-și pune toată durerea în versuri. Din păcate, toată suferința asta a lui a atins o limită!”, a declarat sora regretatului artist, în exclusivitate pentru impact.ro.

Ce au descoperit medicii legiști la autopsie

Și-au dat seama că ceva este în neregulă atunci când un văr de-al regretatului rapper a sesizat că Țeastă nu a mai dat niciun semn de viață de ceva timp, lucru care a alertat întreaga familie.

„Totul a plecat de la îngrijorarea vărului meu, care a constatat că Andrei nu mai  dă niciun semn de viață. Autoritățile nu ne-au dat voie să-l vedem când trupul său mai era încă în apartament.”, a mai adăugat sora rapperului pentru sursa citată.

Țeastă ar fi încercat, inițial, să se sinucidă cu ajutorul unui pumn de pastile Xanax pe care medicii legiști le-au descoperit la autopsia regretatului artist. Într-un final, Țeastă a ajuns să se spânzure.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI