Doliu în lumea muzicală! Artistul, alături de care Adda a lansat o piesă celebră, s-a stins din viață la 35 de ani. Mesajul copleșitor

Doliu în lumea muzicală! Artistul, alături de care Adda a lansat o piesă celebră, s-a stins din viață la 35 de ani. Mesajul copleșitor
Rapperul alaturi de care s-a lansat Adda a murit la 35 de ani

Adda este în doliu. Unul dintre cei mai buni rapperi ai României s-a stins din viață la numai 35 de ani. Fanii artistei au rămas șocați de vestea pe care cântăreața le-a dat-o pe rețelele de socializare.

Rapperul Țeastă a murit la 35 de ani

Doliu în lumea artiștilor din România. Rapperul Țeastă a murit la vârsta de 35 de ani, după ce a fost găsit fără suflare în apartamentul său.

Artistul, pe numele său adevărat Andrei Ionescu, a fost cel alături de care Adda s-a lansat în muzică acum mai bine de 13 ani, când toată țara fredona versurile piesei „Minți murdare făcute praf”.

„Drum lin catre stele, Teasta! Multa putere familiei!”, a fost mesajul de condoleanțe pe care Adda l-a scris pe Facebook, alături de linkul către melodia „Minți murdare făcute praf”, colaborarea sa cu regretatul rapper.

Fanii artistei au rămas impresionați de vestea șocantă. Nimeni nu se aștepta ca un artist atât de tânăr să treacă în neființă la numai 35 de ani. Momentan nu se știu detalii despre moartea regretatului cântăreț, iar nici familia, nici Adda nu au oferit amănunte despre circumstanțele în care artistul și-a pierdut viața.

„Condoleanțe! O voce superba se duce sa cânte în ceruri alături de îngeri

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe și multă putere familiei să treacă peste acest mare necaz!

Am piesa asta si acum in masina, e foarte tare. Drum lin catre cer, piesa asta va rămâne in calea uitării, condoleanțe familiei

Condoleante! Dar ce a patit?

Cu piesa asta am aflat acum muuuuulti ani de existenta Addei….RIP…”, sunt doar câteva dinre mesajele pe care internauții le-au lăsat pe contul oficial de Facebook al Addei.

Țeastă suferea de depresie?

Deși circumstanțele care înconjoară moartea regretatului rapper nu au fost elucidate, pe contul personal al lui Andrei Ionescu, zis și Țeastă, au apărut diverse comentarii din partea prietenilor săi virtuali.

Conform spuselor internauților, rapperul alături de care s-a lansat cântăreața Adda ar fi avut probleme de sănătate și ar fi suferit de depresie, după cum se poate observa în fotografiile din galeria foto de sus.

„Oh Doamne. Stim cu totii ca Teasta a trecut prin multe suferinte…. Imi pare sincer rau ca nu a reusit sa le depaseasca, dar poate ca e linistit acolo, langa mama lui. Condoleante familiei si multa putere sa treceti peste pierderea asta cumplita.”, a scris o internaută pe contul personal al regretatului cântăreț Andrei Ionescu.

La începutul lunii octombrie, Țeastă a postat un mesaj împotriva persoanelor care se vaccinaseră împotriva virusului COVID-19.

„Am început sa dau unfriend și block vaccinatilor, îndoctrinaților, idioților, epidemiologilor, fraierilor și etc… Dacă ești atât de las încât sa nu ieși în strada, fă-ți un bine și nu ma mai tine în lista. Mi s-a luat de tot și toți…”, scria Țeastă pe Facebook, pe 2 octombrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI