Ce nu a făcut niciodată celebra Sofia Vicoveanca: “Așa am considerat” (exclusiv)

Ce nu a făcut niciodată celebra Sofia Vicoveanca: “Așa am considerat” (exclusiv)
Ea este cunoscuta pentru credinta ei

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară. Cântăreața a împlinit în această toamnă 80 de ani.

Sofia Vicoveanca, despre pelerinajul la Sfânta Parascheva

Ea este cunoscută pentru faptul că este foarte credincioasă și nu ezită să vorbească despre asta ori de câte ori are ocazia.

Puțină lume știe că Sofia Vicoveanca nu a ajuns încă la Iași, chiar în jurul datei de 14 octombrie, când este sărătorită Sfânta Parascheva.

”Nu am reușit încă să ajung la Iași, la Sf. Parascheva, la jumătatea lunii octombrie. În anii trecuți nu am făcut-o dintr-un motiv profesional, să-l numesc așa. Adică, de fiecare dată cu perioada asta se suprapunea o alta în care avem concerte și spectacole. Dorință a fost, dar pur și simplu nu s-a putut”, a declarat Sofia Vicoveanca pentru impact.ro.

Anul acesta, lucrurile au fost diferite, pentru că Sofia Vicoveanca nu a avut niciun concert, dar a decis să nu meargă în pelerinaj.

A preferat să stea acasă

”Anul acesta vă mărturisesc sincer că nu am avut niciun concert programat chiar în această perioadă. Însă am decis să nu merg la pelerinaj. Nu din frică de COVID-19, ci aș numi-o dintr-o anumită grijă față de mine și față de cei din jurul meu. Așa am considerat că e mai bine și așa am și făcut”, precizează îndrăgita solistă.

Artista a spus că preferă să facă rugăciuni de la ea de acasă. A spus că a ales să nu meargă la Iași de Sfânta Parascheva, pentru că are o vârstă înaintată și afară a fost o vreme neprielnică.

”Absența mea de la pelerinaj, dacă pot vorbi despre așa ceva, va fi compensată de rugăciune. Am preferat să fac rugăciuni de la mine de acasă. Au contat, de ce să nu spun, și vârsta, și vremea de afară, cu frigul, ploaia și umezeala asta care-ti intră în oase, dar cel mai mult a contat pandemia asta.

Voi fi atentă și în ziua în care e trecută sărbătoare cu cruce roșie în calendar mă voi ruga insistent de acasă. Rugăciunea are putere în fața Domnului, chiar dacă e făcută din propria sufragerie. Importantă e sinceritatea ei!”, a mai spus Sofia Vicoveanca pentru impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI