Cum a fost certat Ianis Hagi de tatăl său. Ce i-a făcut Gică Hagi și Kirei

Cum a fost certat Ianis Hagi de tatăl său. Ce i-a făcut Gică Hagi și Kirei
Ianis Hagi băgat în ședință de Gică Hagi când avea 14 ani

Actualul star al celor de la Glasgow Rangers, Ianis Hagi, i-a călcat pe urme tatălui său, celebrul Gică Hagi. Tânărul jucător povestește că i-a plăcut fotbalul de când era mic. Cel care l-a impulsionat să-și aleagă o carieră în fotbal a fost chiar tatăl său. Astăzi, cu o cotă de 13 milioane de euro, putem spune că se ridică la pretențiile avute de Gică Hagi de la el când era mic.

Ianis Hagi la primul titlu câștigat cu Glasgow Rangers

Rangerii se confruntă cu una dintre cele mai bune perioade din ultimii zece ani, în acest an. După câștigarea campionatului, se pregătesc de calificările Ligii Campionilor. Dacă reușesc acest lucru vor putea încasa 40 de milioane de lire sterline. Banii vor dicta politica de cheltuieli a clubului în următorii câțiva ani.

Ianis Hagi, parte integrantă a acestui succes, a reușit să câștige primul său titlu. Cu toate micile sale sincope, tânărul playmaker român a devenit imaginea clubului și o adevărată vedetă. Deși nu s-a anunțat nimic oficial, refuzul de a-l lăsa pe Ianis la Națională, ar putea să fie un răspuns apropos de un posibil transfer.

Cotat la 13 milioane de euro, Sevilla și Lazio sunt interesate de serviciile românului, dar deocamdată nu este nimic confirmat. Scandalul iscat de refuzul lui Steven Gerrard de a-l lăsa să participe la JO de la Tokyo au pus presiune pe club. Reacțiile au fost dure, dar Gerrard a rămas în silentio stampa pe această temă.

Băgat în ședință de Gică Hagi când avea 14 ani

Fiind fiul unuia dintre cei mai mari fotbaliști ai României, era de așteptat ca Ianis Hagi să-i calce pe urme. Tânărul a recunoscut că tatăl său a fost cel care la impulsionat să să-și aleagă o carieră în fotbal. Dar asta, mai povestește Ianis Hagi, s-a întâmplat după ce Gică Hagi i-a băgat în ședință pe el și pe sora lui, Kira.

”Mi-a plăcut de mic fotbalul, de când m-am născut de fapt. Momentul cheie a fost la 14 ani, când ne-a chemat și pe mine și pe Kira într-o ședință. Ne-a întrebat: ‘ce vreți să facem?’.

Eu nici nu m-am gândit, am zis că vreau să fac fotbal. La mine a fost mai ușor. Viața de sportiv e mai scurtă decât cea de la actorie. La mine a fost mai ușor pentru că eu aveam în cap numai fotbal.”, a povestit Ianis Hagi la Digisport.ro.

Dacă e să ne luăm după cele povestite, ședința de atunci, de la 14 ani, i-a prins bine lui Ianis Hagi care astăzi se poate mândri cu realizările sale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI