Cum a fost bătut Răzvan Lucescu în vestiar: ‘Fotbaliștii m-au băgat în coș și mi-au dat pumni’

de: Andrei Simion
13 01. 2021

Răzvan Lucescu a făcut dezvăluiri despre un eveniment ascuns multă vreme. Antrenorul a fost băgat într-un coș și bătut de fotbaliști după ce i-a trădat în fața tatălui lui.

Răzvan Lucescu, lecție despre trădare învățată la 12 ani. Doi fotbaliști l-au bătut după ce i-a pârăt tatălui Mircea Lucescu că beau bere

Răzvan Lucescu l-a urmat pe tatăl său încă de când era copil, lucru care i-a adus, pe lângă beneficii, și situații neplăcute. La un moment dat, ambii se aflau la Corvinul Hunedoara, unde Il Luce a fost jucător și apoi antrenor. Răzvan avea atunci 12 ani. Din acea perioadă își amintește o întâmplare mai puțin plăcută, dar pe care acum o rememorează cu zâmbetul pe buze.

„Mi-aduc aminte că, la Hunedoara, am plecat de la antrenamentul copiilor, aveam 12 ani, și am intrat într-o cofetărie să-mi caut o prăjitură. Mi s-au dus ochii în sus, la etaj, unde era o mansardă. Acolo erau jucătorii, cu berea…

M-am dus acasă și i-am zis lui tata: «Vezi că sunt acolo, era ora 4:00 și beau bere». Asta era într-o joi. Duminică, atunci când m-am dus în vestiar, m-au prins doi dintre ei și m-au băgat într-un coș și mi-au dat la pumni…. Că i-am trădat. Ha, ha, ha!”, a povestit Răzvan Lucescu în emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu”.

Răzvan și Mircea Lucescu, dialog amuzant despre copilăria antrenorului de la Al Hilal

Cei doi antrenori români s-au tachinat în cadrul emisiunii AS.ro LIVE. Mircea Lucescu a dezvăluit că se deghiza în Moș Crăciun când fiul său era mic, lucru pe care l-a repetat apoi pentru nepoți.

  • Răzvan Lucescu: „Profitai de mine să vă simțiți bine, să faceți petreceri”
  • Mircea Lucescu: „Lasă că noi făceam petrecere după ce te puneai la culcare. Nu e problemă, vreo 7 ani te-am păcălit. Eu eram Moș Crăciun. Așa i-am păcălit și pe nepoți”
  • Răzvan Lucescu: „Eram în clasa a 3-a și am auzit-o pe bunica mea când a întrebat cine a fost Moș Crăciun. Așa de dezamăgit am fost…M-am dus cu speranță să aflu că nu e adevărat ce am auzit și atunci mi-a zis mama că nu există Moș Crăciun. A fost cea mai urâtă perioadă”
  • Mircea Lucescu: „În ziua de azi nu mai au bucuria venirii Moșului pentru că ei stau în fața laptopului și e greu să îi păcălești. Răzvan cerea tot felul de lucruri. O dată a cerut un cal adevărat și a zis că îl ține pe balcon. Aduceam și eu de afară (n.r. străinătate) diferite lucruri. Nu era ușor, dar mă descurcam. Cred că seara de Crăciun era extraordinară”
  • Răzvan Lucescu: „Și Moș Nicolae era… era frumos. Să vă spun ceva. Îmi aduc aminte că eram clasa a 2-a și m-am pregătit 2 săptămâni, am pus vreo 4 perechi și i-am spus mamei că vreau să fiu pregătit pentru că poate vine mai devreme”