Cum a eclipsat-o Melania Trump pe Brigitte Macron la Summitul G7. Ținută de mii de dolari FOTO

Cum a eclipsat-o Melania Trump pe Brigitte Macron la Summitul G7. Ținută de mii de dolari FOTO
Melania Trump a eclipsat-o pe Brigitte Macron la Summitul G7

Cei mai importanți lideri ai lumii și-au dat întâlnire la Summitul G7 pentru a căuta împreună soluții pentru crizele apărute la nivel mondial. Președintele Statelor Unite ale Americii a venit însoțit de soția lui, Melania Trump, care a eclipsat-o pe Brigitte Macron cu ținuta pe care a ales-o.

Melania Trump a eclipsat-o pe Brigitte Macron la Summitul G7

În a doua zi a evenimentului, liderii lumii au participat la o cină organizată la Hotel du Palais, unde Donald Trump a venit însoțit de Melania, soția lui. Prima doamnă a Statelor Unite ale Americii a avut o apariție de senzație și i-a impresionat pe cei prezenți cu ținuta sa. Melania a ales să poarte o rochie de culoare roșie, mulată pe corp, eclipsând-o astfel pe soția președintelui Franței.

În cadrul evenimentului, Donald Trump a criticat dur faptul că Franța vrea să taxeze companiile americane de tehnologie.

Melania Trump
Melania Trump

„Nu sunt un mare fan al companiilor tech, dar nu vreau companii străine și țări străine să facă lucruri care au de-a face cu taxarea incorectă a companiilor noastre. Sunt companii americane mărețe. Sincer să fiu, nu vreau ca Franța să ne taxeze companiile, e foarte nedrept. Dacă fac asta, le taxăm și noi vinul sau altceva. O să le punem niște taxe pe vin cum nu au mai văzut vreodată”, a declarat Donald Trump.

Un alt subiect abordat în cadrul Summitului G7 a fost salvarea pădurii amazoniei din Brazilia, care arde de două luni.

„Amazonia este bunul nostru, al tuturor. Nu vom lansa doar un apel, ci și acțiuni din partea tuturor puterilor mondiale prezente. Apoi, trebuie să investim în reîmpădurire”, a declarat președintele Franței, Emmanuel Macron.

Urmăriți Playtech.ro și pe