11 sept. 2020 | 09:22

Care este marele defect al lui Mirel Rădoi. Chiar selecționerul l-a dezvăluit

Știri generale
Care este marele defect al lui Mirel Rădoi. Chiar selecționerul l-a dezvăluit
Mirel Rădoi este încrezător în lotul săi

Mirel Rădoi a calificat echipa națională a României Under 21 în semifinalele Campionatului European în 2019. A făcut furori cu lotul de tineret, astfel că, următorul pas era previzibil. Anul trecut, a fost promovat pentru a gestiona fotbalul național senior al României. Radoi l-a înlocuit pe Cosmin Contra, care nu a reușit să se califice cu echipa la Euro 2020, unde Bucureștiul va fi unul dintre gazde.

Care este marele defect al lui Mirel Rădoi

La cei 38 de ani ai săi, Mirel Rădoi a semnat un contract pe 2 ani cu Federația Română de Fotbal. Obiectivul este să ducă Naționala la Europene, cel puțin până la finalul calificărilor pentru Cupa Mondială 2022.

Conform presei de specialitate, este antrenorul momentului, cel puțin după victoria împotriva Austriei, în Liga Națiunilor. Ca noi toți, Mirel își recunoaște calitățile, dar și imperfecțiunile. Este normal să avem anumite imperfecțiuni, dar uneori acestea pot deveni și calități, printre care și încăpățânarea.

Chiar selecționerul l-a dezvăluit

După victoria cu 3-1 în fața austriecilor, Mirel a fost invitat la DIGI Sport pentru a vorbi despre acest lucru dar și despre el, ca om. În cazul selecționerului, așa cum recunoaște și el, încăpățânarea poate deveni o calitate.

„Încăpăţânarea era dusă la extrem – cu timpul mi-am dat seama că de la încăpăţânare la prostie era un pas mic. Am decis să nu-l fac şi am înţeles că cei care te critică s-ar putea să te ajute cu ceva. În momentul de faţă când mă uit în oglindă văd un antrenor norocos, fericit. Iar în viaţa de zi cu zi un tată, un soţ norocos,” a fost remarca lui Mirel Rădoi.

Care este marele defect al lui Mirel Rădoi. Chiar selecționerul l-a dezvăluit

Mirel Rădoi: Încăpăţânarea era dusă la extrem

Cât despre rolul său de antrenor, mulți se așteaptă ca el să califice și echipa națională la Euro 2020, deoarece România va juca în playoff-urile Ligii Națiunilor pentru un loc la turneu anul viitor. România se va confrunta cu Islanda în prima rundă de playoff, în primăvara anului viitor.

Mirel Radoi a jucat fundaș central și și-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Steaua București (2000-2009). A mai jucat la Al-Hilal Riyadh (2009-2011) și Al-Ain (2011-2014). A jucat 67 de meciuri pentru echipa națională de fotbal a României, pentru care a marcat și două goluri.

Rădoi a fost numit antrenor al echipei naționale de fotbal Under 21 a României în 2018 și a reușit să se califice împreună cu echipa la Campionatul European Under 21 în 2019 și să ajungă în semifinalele competiției. Naționala de seniori a României a terminat doar pe locul patru în grupa F a calificărilor pentru Euro 2020, în spatele Spaniei, Suediei și Norvegiei, și înaintea doar a Malta și a Insulelor Feroe.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Artista celebră care a făcut dezvăluiri dureroase din prima căsnicie: „Nu aveam voie nici măcar să ies din casă!”
Click.ro
Kim Jong Un, prima declarație după ce Coreea de Nord a aruncat în aer drumurile de legătură cu Coreea de Sud
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Facturi mari la energie. Cum se face eșalonarea plăților
EVZ.ro
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Spynews
Marea actriță pe care România a pierdut-o. A strălucit pe ecrane ca nimeni alta
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Doliu pentru Mircea Lucescu! Tragedie la DINAMO și RAPID
Mediaflux
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Motivul pentru care Mihai Găinușă și Șerban Huidu nu își mai vorbesc din 2014, după ani de prietenie
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro