Cum a căzut Dorian de pe scenă, chiar înainte să intre Andra. Întâmplarea pe care nu o va uita niciodată: „Pe vremea aia le meritam” VIDEO EXCLUSIV

Cum a căzut Dorian de pe scenă, chiar înainte să intre Andra. Întâmplarea pe care nu o va uita niciodată: „Pe vremea aia le meritam” VIDEO EXCLUSIV
Cum a căzut Dorian de pe scenă. S-a întâmplat chiar înainte să intre celebra cântăreață Andra. Ce s-a aflat acum.

Dorian Popa este iubit de fiecare generație de români, fie că vorbim de cei mici sau de cei mari. Artistul reușește să facă atmosferă în momentul în care susține un concert, astfel că nu se ferește din a se urca pe o schelă sau a face anumite mișcări pe care alții le-ar putea considera periculoase. El ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact.ro, că nu va uita niciodată o întâmplare care s-a petrecut la Bacău. Cum a căzut Dorian de pe scenă, chiar înainte să intre Andra.

„Vorbind despre Andra, am călcat un pas în gol și m-am dus în spate”

Dorian Popa a fost prezent la Romanian Music Awards 2022, eveniment organizat la Râmnicu Vâlcea, pe care l-a prezentat alături de Theo Rose. Mulți l-au văzut pe acesta la bustul gol, chiar în centrul orașului. El ne-a dezvăluit că are o plăcere ca, după fiecare antrenament, să facă acest lucru:

„Pe zi nu era așa de frig, în apărarea mea. Și, în al doilea rând, da, este o plăcere de-a mea. Cei care m-au văzut sigur știu că de fiecare dată când plec de la antrenament, îmi place să plec fără tricou.

Să știi că au existat dăți când plecam fără tricou și în mijlocul iernii. Nu e mai puțin adevărat că eu am învățat de la viață că un corp călit va fi întotdeauna mai puternic decât unul pe care vei încerca să îl ții într-o bulă. Gândește-te că mai deunăzi, strămoșii noștri nu aveau nici cu ce se încălța. Ok, media de viață era mai mică, dar corpul se poate adapta.

Tu poți să îți întărești corpul prin anumite exerciții. Și ăsta e un exercițiu pentru mine. Plus că îmi place, mă simt bine. Îmi lucrez corpul de 17 ani de zile, îți dai seama că îmi place să îl arăt, nu sunt ipocrit și nu mai am nici vârsta să mă tem să spun asta public.”

Video: Daniel Bălan

„Eu am timp de sport în orice context”

Dorian Popa prețuiește punctualitatea și își face loc în program pentru antrenamente. Artistul a avut grijă să își lucreze corpul chiar și la Râmnicu Vâlcea, deși îl așteaptă zile grele. El este de părere că oamenii își găsesc mereu scuze pentru a nu face ce își doresc:

„Eu am timp de sport în orice context. Eu am ajuns în Vâlcea cu o seară înainte pentru că la noapte după show plec direct fiindcă am iar două show-uri în București. Dăm iar shaorme gratuite românilor noștri din București.

După care, seara, am concert la Singureni, la Giurgiu. Și atunci, nu îmi permit să dorm aici. La 12 trebuie să fiu la Pucheni, la noua shaormerie pe care o deschidem. Îți spun programul imediat, că dacă vrei, poți. Oamenii caută scuze și când cauți scuze le găsești, ce crezi, surpriză.

La 11 am avut ședință cu organizatorii, suntem prezentatori eu și Theo Rose. La 12 am avut repetiții de sunet, la 12:30 eram în sală. Se poate dacă vrei. La 3 eram în camera, ce crezi, am și dormit. Deja am bagajele în mașină. Este foarte important să fii organizat, să fii eficient și să ți le calculezi întotdeauna pe ceas și să nu îți dai voie să întârzii foarte mult. Când deja întârzii peste program, tată, nu mai pot, v-am pupat și am plecat.”

Nu s-a urcat pe schelă la Râmnicu Vâlcea

Dorian Popa este cunoscut pentru faptul că, la fiecare concert, se urcă pe schelă. Totuși, în calitate de prezentator, el nu a mai făcut acest lucru la Romanian Music Awards 2022, chiar dacă fanii își doreau să îl vadă într-o astfel de ipostază:

„Am fost întrebat, chiar de niște domni, un el și o ea, undeva pe la 60-70 de ani. Cred că stau pe aici prin blocuri. Mi-au zis: „Dorian, abia așteptam să vii pentru că voiam să te întrebam dacă în seara asta o să te mai urci pe schelă.”

Nu știu dacă o să mai am timp să mă urc pe schelă, iar în calitate de prezentator nu aș vrea să rămână show-ul doar cu un prezentator, așa că schela o lăsăm în această seară.”

Cum a căzut Dorian de pe scenă, chiar înainte să intre Andra

Artistul nu are frici, fiind sigur că Dumnezeu îl protejează, ținând cont că a avut grijă cu privire la faptele sale în ultima vreme. Cu toate acestea, el nu o să uite niciodată cum a căzut de pe scenă, chiar la Bacău, înainte să vină Andra Măruță pentru a susține un spectacol:

„O să îți răspund cât se poate de sincer. Dacă Dumnezeu vrea să cazi, cazi de aici. Am căzut de pe scenă la Bacău. Era scena la vreo 2 m și ceva înălțime. Nu o să uit niciodată că trebuia să intre Andra pe scenă, am fost înștiințat încă de înainte: „Vezi, la ultima piesă să le faci loc instrumentiștilor Andrei ca să își pună band-ul”.

Scena era mai mititică. Și vorbind despre Andra, am călcat un pas în gol și m-am dus în spate. Dacă e să cazi, cazi de pe scenă, nu de pe schelă. Acum sunt destul de sigur pe mine că nu am mai făcut greșeli pentru care Dumnezeu să mă taxeze cu o cădere de pe schelă. Pe vremea aia le meritam.”

Citește și: Afacerea de 50 de lei cu care poţi da lovitura. Dorian Popa îţi spune cum ar reuşi să facă mulţi bani din nimic

Dorian Popa, în postura de prezentator alături de Theo Rose

Întrebat dacă în acest fel contorizează căzăturile, Dorian Popa ne-a dezvăluit:

„Păi cred că așa, despre asta e vorba când vorbim despre credință. Dacă te consideri un credincios, te gândești: „Ce am făcut ca să merit ce urmează?” sau „Ce am făcut de a meritat ce a fost?””.