15 dec. 2022 | 19:34

Cum a blocat-o Antena 1 pe Octavia Geamănu, fosta prezentatoare TV. Cariera ei are de suferit VIDEO EXCLUSIV

Monden
Cum a blocat-o Antena 1 pe Octavia Geamănu, fosta prezentatoare TV. Cariera ei are de suferit VIDEO EXCLUSIV
Am aflat ce planuri are Octavia Geamănu de Crăciun

În luna iulie a acestui an, Octavia Geamănu primea o lovitură dură din partea Antena 1. Fără prea multe explicații, celebra prezentatoare era scoasă de la pupitrul Observator, după 20 de ani de muncă în trust. Ulterior, s-a aflat că vedeta ar fi dat postul în judecată. Recent, însă, Playtech Știri a aflat, în exclusivitate, cum a blocat-o Antena 1 pe Octavia Geamănu, fosta prezentatoare TV. Acesta ne-a mărturisit că întreaga ei carieră are de suferit.

Blocată de Antena 1, Octavia Geamănu în concediu plătit

Până se va clarifica situația ei profesională, fiind scoasă de cinci luni de la pupitrul Observatorului, Octavia Geamănu are parte de concediu plătit. Astfel că are mai mult timp liber și se ocupă îndeaproape de Andrei, fiul ei și al lui Marian Ionescu.

Fosta știristă a povestit, în interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, despre planurile pentru Sărbătorile de iarnă. Vedeta va ajunge de Crăciun la părinții ei.

Cât despre Revelionul 2023, Octavia Geamănu îl va petrece la munte, alături de soțul ei, care va susține mai multe concerte, alături de colegii de la Direcția 5.

Ce planuri are Octavia Geamănu de Crăciun

Playtech Știri: Octavia, ce faci în perioada asta? Ești în concediu?

Octavia Geamănu: Sunt în așteptarea lui Moș Crăciun. L-am trimis pe Andrei astăzi la școală bucuroasă că mai am cinci zile de libertate, că vine vacanța și …aoleu.

Doar mamele știu! Avem program full time. Nu știu ce o să fac pentru că vacanța lui e până pe 7 ianuarie, a mea e până pe 3 ianuarie. Dar mă organizez. Totuși, după atâtea luni de concediu…

Ești odihnită. Ai bateriile încărcate.

Teoretic, dar cine vine din concediu odihnit? Nimeni.

Ce planuri aveți pentru Sărbătorile de iarnă?

O să îl duc pe Andrei la părinții mei, la țară, ca să meargă și el în pițărăi, să vadă ce înseamnă tradiția asta, colindat, când mergi la sat, la bunici, și mergi din casă în casă și fiecare dă și fiecare primește.

Facem un schimb, așa, de colaci, de eugenii, de biscuiți, de mere, pere în panere, ce se dă nu se mai cere. La țară mergeam doar așa în vacanțe, din când în când, îl duc acolo de când era mic, în fiecare vară.

Nu a mai mers niciodată în pițărăi, pentru că nu ar fi înțeles absolut nimic despre tradiția asta. Era prea mic să îl plimb prin frig, să meargă pe jos și anul acesta m-am gândit că este momentul potrivit ca să ia contact cu tradiția asta la noi în zonă.

În copilărie, mergeai la colindat?

Absolut, pentru că știam că îmi voi umple pușculița. Ăla era sezonul meu preferat din an. Cam atunci îmi umpleam pușculița, că în rest eram mai mult pentru zona de cheltuit.

Știu că la voi în casă nu se gătește, cum vă organizați de Sărbători, ca să fie masa plină?

Am comandat, nu o să lipsească nimic de pe masa de Crăciun. O să vină totul de pe 23 decembrie, pentru că eu pe 24 decembrie voi fi la Târgu-Jiu, dar vreau, când mă întorc, în ziua de Crăciun, să am totul acolo.

Și va mirosi și la mine a cozonaci, pentru că pe 24 decembrie seara vor veni cozonacii care vor fi calzi.

Vezi și: Prima reacție a Octaviei Geamănu, după ce a fost scoasă de pe post. Lucrează în grupul Intact de aproape 20 de ani

Octavia Geamănu, despre contractul cu Antena 1

La ce trucuri apelezi ca să îți meargă bine în 2023?

Mă rog mai mult la Dumnezeu, nu știu. Mi-a mers bine și anul acesta, exceptând partea profesională, dar nu știu ce să zic. Eu am stat în concediu plătit, nu am fost lipsită de salariu.

Una e să stai acasă și în condițiile astea cu un proces și cu angajatorul într-o situație tensionată și alta e să mergi la job cu sufletul deschis.

În primul rând, o să mă rog mult de tot pentru sănătate și dacă, cumva, știți vreun truc referitor la cum să îți înflorească cariera, spuneți-mi-l! Nu știu, să pun bani sub pernă, să dorm cu ei în buzunar, fac orice!

În perioada asta ai primit oferte de la alte televiziuni?

E ca într-o căsnicie: dacă ești căsătorit, stai în banca ta! Eu am contract cu Antena, prin urmare cât timp am contract cu Antena, stau în banca mea.

Dacă se va încheia, atunci mai vorbim despre asta, dar deocamdată sunt angajată.

Marian ce zice de situația ta?

Marian mă susține, sunt partenera lui de viață, e normal să mă susțină, cum și eu îl susțin în tot ceea ce își dorește.

De Revelion, Marian va fi pe scenă. Tu și Andrei îl veți însoți sau rămâneți acasă și vă reuniți pe 1 ianuarie?

Dacă în ceilalți ani eram la jurnal și anul acesta nu mai sunt, cu siguranță că o să merg să fiu cu el, că doar nu o să fiu singură în casă, tristă.

O să mergem cu el. Va avea concerte la munte pe 30, 31 decembrie și 1 ianuarie, așa că acolo vom fi și noi.

Ca o concluzie

Deși Octavia Geamănu nu știe ce-i va rezerva viitorul, cel puțin legat de contractul cu Antena 1, nouă ni s-a părut extrem de optimistă și gata de a petrece Sărbătorile de iarnă.

Indiferent cum ar fi, îi urăm „Crăciun Fericit!” și să revină cât mai repede pe micul ecran.

Parteneri
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Redactia.ro
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
Adelina Pestrițu zguduie internetul românesc cu cel mai recent anunț. Mii de oameni au reacționat!
Unica.ro
Andrei Caramitru îi umilește pe românii care câștigă mai puțin de 1.500 de euro
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
UNGURII ne dau lecții. Cum ne face Ungaria de rușine. Situația e dramatică
Capital.ro
Mâna Maicii Domnului, planta-minune care are beneficii extraordinare asupra sănătății | Puțină lume știe ce boli poate vindeca
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
CALCUL pentru PENSIE! MODELUL pentru RECALCULARE de la Casa de PENSII
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro