Cum a avut loc, de fapt, accidentul de pe Transfăgărăşan. Filmarea care elucidează tot. Sute de oameni, blocaţi în trafic

Cum a avut loc, de fapt, accidentul de pe Transfăgărăşan. Filmarea care elucidează tot. Sute de oameni, blocaţi în trafic
Cum s-a produs accidentul de pe Transfagarasan

S-a aflat cum a avut loc, de fapt, accidentul de pe Transfăgărăşan, care a făcut ca sute de oameni să fie blocaţi în trafic. A apărut filmarea care elucidează tot. Accidentul a fost filmat de o cameră de bord montată chiar pe una dintre maşinile care au fost implicate în evenimentul rutier.

Cum s-a petrecut, de fapt, accidentul de pe Transfăgărăşan. O cameră de filmare a surprins totul

O filmare făcută de la bordul unei mașini implicate în evenimentul rutier a arătat cum s-a întâmplat, de fapt, accidentul de pe Transfăgărășan, care a blocat sute de persoane în trafic mai multe ore.

Pe imaginile surprinse se poate observa cum, la un moment dat, şoferul unui Audi înmatriculat în Suceava depăşeşte coloana de maşini, pătrunde pe contrasens şi se izbeşte frontal de un alt autoturism care circula regulamentar.

Unul dintre cei care au stat ore în șir în mașină au descris situația

Accidentul a dus la un blocaj enorm pe Transfăgărăşan, astfel că sute de oameni au fost blocaţi, timp de câteva ore, pe şosea. Unul dintre oamenii blocaţi în trafic a descris situaţia de pe Transfăgărăşan, în urma accidentului.

„Este revoltător ce se întâmplă (în fiecare week-end) pe Transfăgărășan! Este, de-a dreptul, strigător la cer! În data de 6 august a.c., deplasându-mă din județul Argeș către județul Sibiu, am fost blocat timp de 2 ore și 47 de minute pe Transfăgărășan.

Martorul spune că nu a mai întâlnit așa ceva în nicio țară din lume

Nu mergeam la admirat peisaje, ci, pur și simplu, voiam să mă întorc acasă. Am călătorit în 72 de țări până acum, dar așa ceva nu am văzut nicăieri!  Șirul de mașini se întindea mulți kilometri, oamenii își făceau treaba mică și mare la margine de drum, în mașini erau bebeluși, femei însărcinate… Sute, poate chiar mii de oameni blocați. Apoteotic! Post-apocaliptic”,  a scris un bărbat blocat în traficul de pe Transfăgărăşan, potrvit Antena 3.

O persoană a fost transportată la spital în urma impactului

În urma accidentului rutier produs pe Transfăgărășan o tânără de 23 de ani a avut nevoie de intervenția medicilor.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu echipajul SMURD de la cota 2000 și un echipaj SMURD de la Punctul de Lucru Avrig, pe Transfagarasan la un accident rutier unde au fost implicate două autoturisme. La fața locului echipajele au evaluat medical 8 persoane dintre care o tânără în vârstă de 23 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale. Aceasta este conștientă și este transportată la UPU Sibiu având un traumatism cranio cerebral”, se arată în informarea autorităților.