Cum a arătat cel mai mare câine din lume. George avea 115 kilograme FOTO

Fascinația pentru recorduri absolute va continua să existe întotdeauna. Ca urmare, dacă te-ai întrebat vreodată care a fost cel mai mare câine, a purtat numele George și poate fi văzut în imaginile ălăturate.

Ieri am atras atenția asupra unei rase de pisici cu cele mai mari feline domestice din toate timpurile. Astăzi, este rândul câinilor să lămurim această dilemă. George a intrat în Cartea Recordurilor Guiness în februarie 2010 cu titlul de cel mai înalt câine. La momentul respectiv, avea 109 centimetri, de la pământ până în vârful capului, o înălțime foarte neobișnuită pentru un dog german. Giant George, după cum a intrat în istorie, a trăit din noiembrie 2005 până în octombrie 2013.

Performanța derivată din dimensiunile lui George a fost una atâtw de spectaculoasă, încât a fost invitat la emisiunea lui Oprah Winfrey în februarie 2010. În ceea ce privește viața lui obișnuită, acasă, George avea propriul pat în care dormea și, într-o lună, consuma nu mai puțin de 50 de kilograme de mâncare. Și-a trăit întreaga viață în localitatea Tucson din statul american Arizona.

„A crescut tot mai mare şi mai mare. A luat în greutate, s-a înălţat, habar nu aveam cât de mare o să crească. Este cu 45 de kilograme mai greu decât un dog german obişnuit”, povestea stăpânul câinelui într-unul din interviurile acordate. Giant George are propriul site accesibil la această adresă, iar viața sa a fost subiectul unei cărți intitulate Giant George – Viața cu cel mai mare câine din lume.

În perioada sa de glorie, George a avut 115 kilograme și o înălțime de 109 centimetri. În cea de a doua parte a vieții, a fost recompensat cu tilul de cel mai înalt câine din toate timpurile și, în mod previzibil, cel mai înalt câine în viață. Comparativ cu fostul deținător al titlului, a fost mai înalt cu trei centimetri. Titan a trăit din 2005 până în martie 2010, a fost tot un dog german și s-a încadrat în 107,3 centimetri și 86 de kilograme.

2 giant george cel mai mare câine

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI