Cum a apărut soția lui Călin Popescu Tăriceanu la secția de votare. Gestul liderului ALDE i-a șocat pe toți

Cum a apărut soția lui Călin Popescu Tăriceanu la secția de votare. Gestul liderului ALDE i-a șocat pe toți
Cum a apărut soția lui Călin Popescu Tăriceanu la secția de votare

Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, s-a prezentat, duminică, 10 noiembrie, la secția de votare din cadrul Clubului Seniorilor ”Mihai Eminescu” pentru a vota. Cum a apărut Loredana, soția sa, și ce gest a făcut oficialul, după ce a ieșit din cabina de vot?

Cum a apărut soția lui Călin Popescu Tăriceanu la secția de votare? Gestul liderului ALDE i-a șocat pe toți

Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE, s-a prezentat, duminică, 10 noiembrie, la secția de votare din cadrul Clubului Seniorilor ”Mihai Eminescu”, din Calea Plevnei nr. 234, pentru a vota. Oficialul a fost însoțit de soția sa, Loredana Moise, devenită Tăriceanu, și fiul lor.

Cum a apărut soția lui Călin Popescu Tăriceanu la secția de votare. Gestul liderului ALDE i-a șocat pe toți
Loredana Tăriceanu, soția liderului ALDE

Acesta a salutat oamenii din jur respectuos, în vreme ce soția și-a luat ștampila și buletinul de vot și a intrat în cabină. Ea a votat, a intrat și soțul, apoi ia-o pe Loredana de unde nu e, căci femeia a și zbughit-o pe ușa instituției. Uitat în urmă, liderul ALDE a rămas să vorbească cu presa.

Iohannis și Firea au votat

La două ore după deschiderea secțiilor de votare s-a prezentat și președintele Klaus Iohannis. Liderul statului a votat la Liceul Jean Monnet, sector 1 București, iar la ieșirea din cabina de vot a transmis un mesaj cetățenilor.

„Astăzi este o zi extrem de importantă pentru România. Am votat pentru România mai mare. Îmi doresc un viitor bun pentru România și sper să primesc astăzi confirmarea că foarte mulți români își doresc binele țării. Ziua votului este cea mai importantă pentru românii care vor să participe la procesul de vot. Aștept românii la vot”, a spus Iohannis.

Matinală a fost Gabriela Firea, care s-a prezentat încă de la deschiderea urnelor, la Colegiul Tehnic Mecanic ”Grivița” pentru a vota, iar la ieșirea din instituție a declarat că a ales cu gândul la un președinte care va pune capăt măsurilor de austeritate.

„Am venit să votez cu gândul la copiii acestei tari, nu doar la copiii mei. Îmi doresc foarte mult să trăim într-o țară în care toți copiii săaibă șanse egqle și de educație și dezvoltare – atât cei din mediul rural, cât și cei din marile orașe. Mi se pare normal să votăm și să avem orice acțiune și orice gând la ei, la copii, la tineri”, a declarat primarul general.