16 oct. 2022 | 20:47

Cum a apărut Nosfe la Chefi la Cuțite de la Antena 1. Florin Dumitrescu, șocat de pierderea artistului

Monden
Cum a apărut Nosfe la Chefi la Cuțite de la Antena 1. Florin Dumitrescu, șocat de pierderea artistului
Cum a apărut Nosfe la Chefi la Cuțite, emisiunea difuzată de postul de televiziune Antena 1. Rapperul a trăit momente pline de emoție.

Cum a apărut Nosfe la „Chefi la Cuțite”, show-ul culinar difuzat de postul de televiziune Antena 1. Regretatul artist a făcut echipă cu partenera sa și au mers în emisiune pentru a le pregăti mâncare juraților. Cunoscutul rapper ar trebui să apară luni, 17 octombrie, în cadrul filmărilor realizate la cel de-al doilea bootcamp al programului televizat.

Cum a apărut Nosfe la Chefi la Cuțite

E doliu în lumea muzicală românească! A murit Nosfe, un cunoscut rapper în industria muzicală din România și nu numai. Artistul a avut colaborări și peste hotare, mai exact în Italia. Cântărețul a interpretat pe scenă alături de nume importante, precum Pazzo sau Pascal.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 16 octombrie, Nosfe a decedat, ca urmare a unui infarct pe care l-a suferit în timp ce doarmea, potrivit informațiilor transmise de către surse anonime. Evenimentul a avut loc la scurt timp după ce rapperul a susținut un concert în Capitală.

Nimeni nu prevedea sfârșitul tragic al lui Nosfe. Cu atât mai mult cu cât celebritatea părea să fie în formă maximă din punct de vedere fizic. În urmă cu câteva săptămâni, s-a înscris alături de soția lui, Mădălina Crețan, în concursul culinar „Chefi la Cuțite”, difuzat de postul de televiziune Antena 1.

Roller-coaster de emoții la Antena 1

Partenera lui Nosfe a vorbit public despre emoțiile trăite la televizor. Fluturi în stomac, palme transpirate, bătăi de inimă accelerate – ambii concurenți au trebuit să facă față unui adevărat vârtej sentimental.

„Cum să le dăm noi lui @chef.sorinbontea.official @chef_catalin_scarlatescu @chefflorindumitrescu să mănânce din mâncarea noastră?! (…) Ne-a trebuit un an să ne încurajăm unul pe celălalt să mergem la aceste audiții.

Cred că ne-am luat inima în dinți în momentul în care am stabilit că pe asta ori o facem împreună, ori n-o mai facem deloc! OMG!”, este o parte a mesajului publicat, în urmă cu câteva săptămâni, de către partenera regretatului artist.

Nosfe și Mădălina Crețan i-au cucerit pe jurați cu preparatul pe care l-au gătit. Vedetele au trecut de primul bootcamp al competiției. Teoretic, ar trebui să apară pe micile ecrane luni, 17 octombrie, în cadrul filmărilor de la cel de-al doilea bootcamp al show-ului de la Antena 1.

Reacția bucătarului Florin Dumitrescu

Nu se știe, concret, ce se va întâmpla cu imaginile de la filmări. Cert este că vestea morții lui Nosfe a îndurerat multe suflete. Anunțul stingerii din viață a lui Nosfe i-a tulburat inclusiv pe jurații de la „Chefi la Cuțite”.

Celebrii bucătari au rămas șocați când au auzit despre zguduitoarea întâmplare. Florin Dumitrescu a transmis public un mesaj în care a încercat să încurajeze familia îndoliată.

„În situații de genul acesta, se termină cuvintele. Multă putere familiei! Condoleanțe! Nosfe, ne vedem dincolo!”, a scris Chef Florin Dumitrescu, într-un mesaj publicat în urmă cu puțin timp pe pagina sa de Facebook.

Rapperul Nosfe a lăsat în urmă o soție cu sufletul mâhnit în urma pierderii suferite, dar și o fetiță.

Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Don Pepe și familia, ședință foto de lux. Poze de album în Veneția
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Klaus Iohannis este vinovat! Înseamnă ultima TRAGEDIE
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
CHIRICHEȘ, ÎN IPOSTAZE INDECENT de GUSTOASE. Foame mare pe tușă
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro