Cum a apărut Mugur Mihăescu într-un magazin, în plină pandemie. “Garcea” a atras toate privirile

Cum a apărut  Mugur Mihăescu într-un magazin, în plină pandemie. “Garcea” a atras toate privirile
Cum a apărut Mugur Mihăescu într-un magazin, în plină pandemie. “Garcea” a atras toate privirile

Fiecare se protejează de virus cum poate. Aici se încadrează și Mugur Mihăescu, vestitul ”Garcea”, care s-a apărat în stilu-i caracteristic de bacterie. Cert este că s-a ”camuflat” cum a știut mai bine, dar a atras și toate privirile.

Cum a apărut Mugur Mihăescu într-un magazin, în plină pandemie

Îmbrăcat lejer, cu o pereche de blugi și o jachetă, ”Garcea” se plimba cu soția prin supermarket. Ce a atras atenția în schimb a fost felul în care actorul a ales să se ”camufleze”. Artistul a ales să facă cumpărături cu casca pe cap, iar soția i-a urmat exemplul. Cei doi au pierdut o vreme prin magazin, apoi au ieșit cu pungile pline cu alimente. Au pus proviziile în cutia portbagaj a scuterului și s-au urcat pe vehicul cu destinația ”acasă”, potrivit Spynews. 

”Garcea” în afaceri

În anul 2010, Mugur Mihăescu a cumpărat drepturile de administrare ale magazinului Muzica din București, pentru suma de 1,7 milioane de euro. În februarie 2010, acesta, împreună cu Honorius Prigoană, au înființat firma Rosal Development, prin intermediul căreia vor să realizeze construcții civile și industriale în străinătate.

Cum a apărut  Mugur Mihăescu într-un magazin, în plină pandemie. “Garcea” a atras toate privirile
Mugur Mihăescu și fiica lui

În februarie 2011, planurile i se îndreaptă către politică. Mugur a fost ales în funcția de președinte executiv al Partidului Verde, însă a demisionat în octombrie 2011.

Nici afacerile nu i-au mai mers. Cele care sunt acum ”în pauză” din cauza pandemiei sunt cele patru pub-uri din Centrul Vechi al Capitalei pe care acesta le deține.

„Din ceea ce am vorbit cu mai mulți colegi, proprietari de baruri și restaurante din București, dar și din alte orașe ale țării, vânzările tuturor s-au prăbușit la mai puțin de jumătate în ultima săptămână, pe fondul crizei generate de epidemia de coronavirus, și preconizăm că vor scădea și mai mult, până spre 20%, în următoarele săptămâni”, a declarat actorul.