Cum a apărut la plajă Elon Musk. Imaginea cu care miliardarul a creat un val de reacții

Cum a apărut la plajă Elon Musk. Imaginea cu care miliardarul a creat un val de reacții
Cum a aparut la plaja Elon Musk. Imaginea cu care miliardarul a creat un val de reactii

Elon Musk a făcut ravagii în mediul online, după ce au apărut, pe rețelele sociale, imagini cu el din vacanță. Distrându-se pe iahtul propriu, în concediul petrecut în insula grecească Mykonos, fondatorul Tesla și Space X, fotografiile surprize de paparazzi americani i-au lăsat mască pe fanii acestuia.

Elon Musk, la bustul gol pe iahtul din Grecia

Multimiliardarul Elon Musk și-a petrecut vacanța de vară în Grecia, navigând pe apele ce înconjoară insula Mykonos, alături de prietenii săi proaspăt căsătoriți Ari Emanuel și Sarah Staudinger.

Fondatorul Tesla se relaxa plimbându-se pe Marea Egee, pe iahtul Zeus, o ambarcațiune cu motor de aproape 20.000 dolari pe săptămână, care poate găzdui șase oaspeți în peste trei cabine și vine cu un echipaj profesionist.

Afaceristul în vârstă de 51 de ani s-a urcat în vasul de lux purtând un tricou alb simplu, o pereche de pantaloni scurți negri, ochelari de soare de culoare închisă, o șapcă de baseball neagră și șlapi asortați.

CEO-ul Tesla s-a dezbrăcat în scurt timp doar în costumul de baie și nu a durat mult până când s-a aruncat în mare, răcorindu-se cum trebuie. Odată întors pe iaht, Elon Musk și-a scos tricoul, moment în care fotoreporterii din apropiere l-au imortalizat într-o serie de imagini care au făcut înconjorul lumii.

După ce pozele cu Elon Musk au fost preluate de către cele mai mari agenții și publicații de presă din lume, CEO-ul de la Tesla a scris un mesaj pe Twitter, în stilul autoironic caracteristic, mărturisind că ar trebui să se bronzeze mai des, având în vedere pielea sa extrem de deschisă la culoare.

„Haha, la naiba, poate ar trebui să-mi dau jos cămașa mai des”, a scris Elon Musk pe Twitter, completând apoi că deja s-a întors „la fabrică”.

Elon Musk, dat în judecată de Twitter

Fondatorul Tesla și Space X a primit o lovitură dură în lupta sa juridică cu reprezentanții Twitter. Celebra platformă socială l-a dat în judecată pe Elon Musk, pentru a-l obliga pe afacerist să finalizeze achiziționarea societății.

Recent, Curtea Cancelariei din Delaware a admis cererea celor de la Twitter pentru derularea unui proces accelerat împotriva lui Elon Musk. Fiul fotomodelului Maye Musk făcuse o ofertă de 44 de miliarde de dolari pentru a cumpăra Twitter, înainte de a se răzgândi pe ultima sută de metri.

Plângerea vine după ce Elon Musk a anunțat, la începutul lunii, că vrea să rezilieze acordul de achiziție de 44 de miliarde de dolari.

Avocatul lui Elon Musk a declarat că Twitter „încălcă în mod semnificativ mai multe prevederi” ale acordului. Echipa juridică a Twitter a replicat că încercarea lui Musk de reziliere a acordului este „invalidă și nelegală”.