Elon Musk, mai ”sărac” decât crezi: Îl găsești în vacanță unde merg toți românii

Elon Musk, mai ”sărac” decât crezi: Îl găsești în vacanță unde merg toți românii
Elon Musk, pe un yacht din Grecia

Surpriză de proporții din partea celui mai bogat om din lume! Miliardarul Elon Musk a fost văzut la o distanță de 1000 de km de România, în una dintre cele mai cunoscute și mai scumpe insule grecești din Marea Egee. Excentricul miliardar nu a venit singur să se distreze, așa că timpul petrecut pe meleagurile grecești este cu atât mai palpitant pentru el și gașca de petrecăreți, dar și pentru turiștii care au fost martorii unor scene savuroase, demne de filmele de la Hollywood.

Alături de cine și-a petrecut vacanța Elon Musk

Elon Musk a fost suprins recent în celebra insula grecească, Mykonos, înconjurat de o gașcă de prieteni, alături de care a petrecut clipe de neuitat într-o vacanță super exotică. Destinația aleasă nu este deloc întâmplătoare, Mykonos fiind cunoscută pentru viața luxoasă și de noapte care atrage mulți turiști și tineri din întreaga lume.

Cel mai bogat om din lume, în vârstă de 51 de ani, este în acest moment singur, așa că nu a stat prea mult pe gânduri atunci când  a avut ocazia să petreacă clipe intense alături de o brunetă extrem de frumoasă și de afocoasă, fiind însoțiți, de asemenea, de Ari Emanuel și soția sa, creatoare de modă, Sarah Staudinger.

Aceștia au fost surpinși în timp ce petreceau fără griji la bordul unui vas de lux, din peisaj nelipsind băuturile scumpe.

Elon Musk participă la creșterea natalității mondiale

Fondatorul Tesla și X-Space a dezvăluit recent că are 10 copii, de la trei femei diferite și că este implicat într-un proces cu Twitter, după ce a renunțat la o preluare de 44 de miliarde de dolari a platformei de socializare. În ciuda tuturor problemelor pe care le are de rezolvat, Elon Musk s-a deconectat total de la grijile care i-ar fi putut umbri vacanța și a profitat din plin de momentele de relaxare petrecute în insula grecească, vizitată anual de mii de români.

Turiștii prezenți în apropierea locurilor frecventate de Elon Musk și prietenii săi au putut să îl observe pe miliardar în timp ce se bucura de insula de smarald a Greciei într-o pereche de pantaloni negri, comportându-se de parcă nu ar avea nicio grijă, singurul scop fiind aceea de a se bucura la maximum de soarele din Grecia și de atmosfera unică de pe insulă.

În luna mai, Elon Musk a fost surprins în prezența frumoasei actrițe australiene, Natasha Bassett, în vârstă de 27 de ani, aceasta fiind cea mai recentă relație romantică a miliardarului. Cei doi au fost văzuți luând masa împreună în St. Tropez, în sudul Franței, numărându-se, de asemenea, printre invitații la nunta lui Ari și Sarah oficiată de Larry David.