Cum a apărut Iulia Vântur în India, la început de an. Fanii abia au mai recunoscut-o. Cu ce bărbat a petrecut

Iulia Vântur a petrecut în India cu un actor celebru

Iulia Vântur se bucură de celebritate în India și petrece alături de marile staruri de la Bollywood. La început de an, vedeta s-a fotografiat alături de un actor indian și a postat poza pe contul personal de Instagram. Fanii au bombardat-o cu mesaje, iar postarea a adunat aproape 10.000 de aprecieri în doar două zile.

Iulia Vântur a petrecut în India cu un actor celebru

După ce a petrecut alături de actorul inidan Sunil Grover, Iulia Vântur a postat o fotografie pe rețeaua de socializare, alături de mesajul „Crăciunul a trecut, dar bucuria pe care acest om continuă să o aducă este nesfârșită. Ești foarte amuzant, Sunil Grover, iar soția ta este un partener de dans minunat.”

Foto: Instagram Iulia Vântur
Foto: Instagram Iulia Vântur

Sunil Grover este un actor indian și comediant, care a intrat în lumina reflectoarelor pentru interpretarea sa ca Gutthi în Comedy Nights cu Kapil, dar a câștigat popularitate pentru că a jucat rolul Dr Mashoor Gulati în Show-ul Kapil Sharma. Grover a fost văzut și în filmul Bollywood Bharat.

După ce Iulia Vântur s-a fotografiat cu Sunil Grover și a postat poza pe internet, actorul i-a răspuns pe Instagram: „Mulțumesc! Ești un suflet atât de drăguț și minunat. Continuă să râzi! Îți doresc un an minunat! Yo!”

Și cei care o urmăresc pe iubita lui Salman Khan pe rețeaua socială i-au trimis o mulțime de mesaje. „Frumoasa sufletului meu! La mulți ani, iubire” și „Da, sunt de acord, amândoi sunteți drăguți” sunt câteva dintre aceste mesaje.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI