Cum a apărut Irina Rimes pe scena de la Vocea României. Toată lumea s-a uitat lung la ea FOTO

Cum a apărut Irina Rimes pe scena de la Vocea României

”Vocea României” sezonul 9 a început din nou căutarea unui timbru special. Cum a apărut Irina Rimes pe scenă?

Cum a apărut Irina Rimes pe scena de la Vocea României

Vineri seară, de la 20:30, încep audițiile pe nevăzute la ”Vocea României”. Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes și Horia Brenciu și-au pregătit vestimentația, dar și urechile, pentru a se întoarce la cele mai bune voci. Antrenorii sunt pregătiți să lupte pentru a convinge oamenii că în echipa lor este cel mai bine, iar mai apoi, după audiții, să scoată artileria grea pentru ca marele trofeu să ajungă la ei în echipă.

Dacă bărbații juriului sunt pregătiți, atunci îi urăm și mare noroc Irinei Rimes, pentru a supraviețui printre ei, căci duelul de replici nu a contenit să apară, deși abia s-au revăzut după vacanță. Cu o fire boemă, calmă și un grai aparte, nu a putut sta deoparte când a fost ”bombardată” de Brenciu cu replicile sale, așa că a ripostat, iar toate pentru a aduce un concurent de partea sa. „Eu te invit în echipa Cosmos!”, a spus Irina către Horia Brenciu, în timp ce acesta, ferm, l-a îndrumat pe candidat să vină în echipa lui. „Eu te invit să rămânem cu picioarele pe pământ!”, a spus Brenciu.

LIVE TEXT Vocea României la PRO TV. Irina Rimes, în lacrimi. Prima emisiune fără Andra

În seara de debut, Irina Rimes a fost îmbrăcată aparte, purtând o culoare numai bună de început, ceva ce să reprezintă show-ul: roșu. De asemenea, nici ceilalți jurați nu au fost mai prejos. Mai multe imagini găsești în galeria foto.

Prima ediție fără Andra

Reamintim că schimbarea suferită de show-ul de la PRO TV a fost plecarea Andrei din cadrul juriului, acum fiind înlocuită de Horia Brenciu. În emisiune au mai rămas ”la butoane” Smiley, Rimes și Chirilă. După anunțul reprezentanților stației, Andra a transmis un mesaj în care a explicat că motivele despărțirii sale de show sunt două turnee simultan, videoclipuri și colaborări muzicale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI