Cum a apărut îmbrăcat Prinţul Harry într-un videoclip în care urează „Crăciun Fericit” tuturor copiilor. Imagini de neratat, a uimit pe toată lumea

Cum a apărut îmbrăcat Prinţul Harry într-un videoclip în care urează „Crăciun Fericit” tuturor copiilor. Imagini de neratat, a uimit pe toată lumea
Cum a apărut îmbrăcat Prinţul Harry într-un material video în care urează „Crăciun Fericit” tuturor copiilor.

Cum a apărut îmbrăcat Prinţul Harry într-un videoclip în care urează „Crăciun Fericit” tuturor copiilor orfani. Ducele de Sussex continuă să sprijine minorii care și-au pierdut părinții în luptele de pe front. Imaginile au făcut înconjurul lumii, puțini se așteptau să îl vadă astfel pe fiul Regelui Charles.

Cum a apărut îmbrăcat Prinţul Harry

Prințul Harry a fost, din nou, eroul copiilor care și-au pierdut părinții în luptele de pe front. Ducele de Sussex le acordă o atenție deosebită în această perioadă a anului. În timp ce majoritatea familiilor se reunesc pentru a celebra sărbătorile de iarnă, mulți copii sunt nevoiți să și le petreacă singuri.

Partenerul lui Meghan Markle s-a gândit să facă o surprinză copiilor de care se ocupă organizația caritabilă Scotty’s Little Soldiers. Astfel, a înregistrat un mesaj video în care s-a costumat în Spider-Man. În cadrul materialului, fiul Regelui Charles le urează „Crăciun Fericit” minorilor care și-au pierdut cel puțin un părinte care activa în forțele armate britanice.

Organizația caritabilă Scotty’s Little Soldiers a fost înființată în anul 2010, de către Nikki Scott. S-a întâmplat după ce partenerul ei de viață, caporalul Lee Scott, și-a pierdut viața pe frontul din Afganistan. Prințul Harry a cunoscut-o pe femeie la o petrecere din anul 2017. Ulterior, el și Meghan Markle au decis să distribuie mai multe fonduri ONG-ului, care se ocupă de sprijinul copiilor cu părinți care au activat în domeniul militar.

Mesajul transmis de fiul Regelui Charles copiilor orfani

Prințul Harry nu a uitat de copiii care sunt nevoiți să își petreacă singuri sărbătorile de iarnă. Ducele de Sussex empatizează mult cu aceștia, astfel încât s-a gândit să le însenineze chipurile cu un material video inedit.

„Crăciunul este o perioadă în care ne este foarte, foarte dor de cei dragi. Și e în regulă să fie așa. Dar, în același timp, poate fi posibil să ne simțim vinovați că ne distrăm fără părinții noștri. Sunt aici pentru a vă asigura că părinții noștri vor întotdeauna să ne distrăm, bine?

Nu vă simțiți vinovați. Aveți voie să vă distrați cum nu se poate mai bine, mai ales alături de comunitatea Scotty’s Little Soldiers. Așa că distrați-vă cât mai bine și Crăciun fericit”, a transmis Prințul Harry, într-un mesaj video în care apare costumat precum Spider-Man.

Ce părere au copiii despre gestul Prințului Harry

Ducele de Sussex i-a îndemnat pe copii să nu permită nimănui să le fure bucuria de Crăciun. Nu este prima apariție de acest fel a partenerului de viață a lui Meghan Markle. În anul 2019, fiul Regelui Charles a mai marcat o astfel de ipostază, la vremea respectivă costumându-se în Moș Crăciun.

Un copil care a beneficiat de susținerea Scotty’s Little Soldiers a vorbit despre emoția pe care o simte când Prințul Harry își îndreaptă atenția către ei, de sărbători. Ben O’Donnell, pe numele său, avea doar nouă săptămâni când tatăl lui, subofițer, a murit pe front. Băiatul, acum în vârstă de 14 ani, a spus că ducele de Sussex le-a demonstrat că îi pasă cu adevărat de ei.

Urmăriți Playtech.ro și pe