Cum a apărut Gina Pistol în centrul Bucureștiului. A luat ochii tuturor

Cum a apărut Gina Pistol în centrul Bucureștiului. A luat ochii tuturor
Gina Pistol și Smileyo familie fericită

Gina Pistol este o viitoare mămică fericită. Atât ea, cât și Smiley sunt încântați că vor deveni părinți, recentele lor declarații demonstrând acest aspect. Vedeta, fiind responsabilă, a decis că este cazul unor cumpărături. Și nu orice fel de cumpărături, ci de redecorare a casei în care locuiesc cei doi viitori părinți.

Cum a apărut Gina Pistol în centrul Bucureștiului

Deja cu burtica măricică, Gina Pistol a decis să mai iasă din casă și să dea o raită prin magazine. Mai nou, vedeta și partenerul ei de viață, Smiley, locuiesc împreună în casa din Cernica. Se pare că mai este nevoie de câte ceva nou prin casă, așa că viitoarea mămică a plecat la cumpărături.

Cum a apărut Gina Pistol în centrul Bucureștiului. A luat ochii tuturor
Gina Pistol, grviduță, la cumpărături (foto click.ro)

De data asta a ales o ținută casual, tricou și blugi, dar cu toate astea, elegantă, și, după cum relatează cei de la Click, a plecat la cumpărături.

Viitoarea mămică a  luat ochii tuturor

Paparazii Click au urmărit-o pas, cu pas, și au concluzionat că tânăra mămică s-a gândit să redecoreze, cât de cât, casa în care locuiește alături de Smiley. Câteva decorațiuni, apoi câte ceva de mâncare, cam astea au fost cumpărăturile zilei făcute de Gina Pistol, iar la final a fost și ajutată să le ducă la mașină.

Cum a apărut Gina Pistol în centrul Bucureștiului. A luat ochii tuturor
Gina Pistol şi Smiley au anunţat că vor deveni părinţi

Deși Smiley și Gina Pistol au încercat să țină departe de ochii lumii relația lor, acum nu se mai ascund. De curând au luat internetul pe sus, cum se spune, publicând un material video în care vorbesc despre relația lor și despre viitorul lor ca și părinți.

Clipul a avut un succes instant, vizualizările crescând în mod vertiginios. În afară de faptul că au mai câștigat în popularitate, dar au câștigat și niște bani de pe urma clipului. Sursele spun că filmulețul, care a urcat rapid în topul celor mai populare clipuri de pe YouTube, le-a adus în jur de 5.000 de euro. A ajuns, peste noapte, să aibă peste 1,8 milioane de vizualizări.

Și, ca și orice viitoare mămică, Gina Pistol se confruntă cu probleme normale de gravidă, dar  asta nu a determinat-o să le ascundă. Dimpotrivă, vedeta chiar a cerut sfatul fanelor sale, de pe rețelele de socializare.

“Voiam să vă spun că mă confrunt cu retenția de apă… deși, eu nu fac excese de niciun fel. Și, uneori, am impresia că sunt Gina de două ori. Vă întreb pe voi, cele care ați fost însărcinate, și pe cele care vă pregătiți să deveniți mame, cum procedați? Cum gestionați asta?”a spus  Gina .

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI