Cum a apărut fata lui Adi Minune, în mijlocul echipei lui Horia Brenciu. Adriana a atras atenția tuturor

Autor: Alexandra Chivu - 23:24, 01 nov. 2019
Cum a apărut fata lui Adi Minune, în mijlocul echipei lui Horia Brenciu

Cum a apărut Adriana, fata cea mică a lui Adrian Minune, în mijlocul echipei lui Horia Brenciu, la debutul knockout-uri de la”Vocea României”? Tânăra a atras atenția tuturor.

Cum a apărut fata lui Adi Minune, în mijlocul echipei lui Horia Brenciu?

La ”Vocea României” sezonul 9 a pășit pe scenă și Adriana, fiica cea mică a lui Adrian Minune. Pasionată de muzică, precum sora sa, Karmen, și tatăl lor, a pășit timid pe scena concursului de voci. Cu piesa ”My Kind of Love – Emeli Sande”, a ridicat publicul în picioare și l-a întors pe Horia Brenciu. Necunoscând-o la început, antrenorul a întrebat-o cine e și cu ce ocazie la ”Vocea”.

Ulterior, toată lumea s-a luminat când a auzit că este fiica lui Adrian Minune. De altfel, tânăra a dorit să participe la concursul de pe PRO TV pentru a demonstra că nu este doar copilul interpretului. Mai mult, în audiții, ea a declarat că nu dorește să cânte manele, precum tatăl său, și că cel mai mult i-ar plăcea să ajungă ca Beyonce.

”Aș vrea să ajung ca Beyonce”

„E bine că jurații nu vor ști cine sunt. Aici voi arăta lumii întregi că nu sunt fata lui tata, dacă șe vor întoarce scaunele. De ce tata cântă manele și nu e Pavaroti? Nu aș dori să când manele, să fiu ca tata. Mediul lor nu mi se potrivește. Nu mi se pare un mediu bun. sigur pentru o fată. Aș vrea să ajung ca Delia, ca Andra, dar cel mai mult aș vrea să ajung ca Beyonce”, a spus Adriana, în audiții.

Cum a apărut fata lui Adi Minune, în mijlocul echipei lui Horia Brenciu. Adriana a atras atenția tuturor
Adriana, la Vocea României

Acum, în debutul knockout-uri, concurenții au fost aleși, câte trei, de antrenorii lor, pentru a performa, ca mai apoi unul dintre ei să fie trimis în Confruntări. În timp ce Brenciu dirija următoarele lupte, apare, sfioasă, undeva în spate, și Adriana. Tânăra a purtat un maiou decoltat, care i-a pus foarte bine în evidență atuurile fizice, și o pereche de pantaloni scurți. Coafată și machiată, ea își aștepta rândul să fie numită de antrenor pentru a vedea alături de cine va performa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI