Cum a apărut Delia pe scenă alături de Carla’s Dreams. „De ce ești uneori mai ciudată decât noi?”

de: Andrei Simion
30 09. 2019

Delia continuă să își surprindă fanii de fiecare dată când urcă pe scenă la concerte, dar și la televizor, în cadrul emisiunii iUmor, unde jurizează alături de Cheloo și Mihai Bendeac. Artista a postat pe contul personal de Instagram mai multe fotografii de la ultimul concert, la care a cântat și Carla’s Dreams. Acesta nu s-a putut abține și i-a trimis un mesaj pe rețeaua de socializare.

Delia și Carla’s Dreams au cântat pe aceeași scenă. Artista a fost „on fire”

Cântăreața nu are rivală în ceea ce privește vestimentația. Cheltuie sume uriașe pe haine pentru a fi sigură că nu dă niciodată greș atunci când participă la evenimente publice sau apare la televizor. Delia preferă hainele foarte colorate și foarte largi, întrucât acestea o fac să se simtă cel mai comod. Dar chiar și așa, jurata de la iUmor demonstrează că are gusturi bune când vine vorba de haine. Putem spune că este cea mai bine îmbrăcată vedetă autohtonă.

Delia și Carla’s Dreams au urcat pe aceeași scenă la ultimul concert și a oferit o reprezentație de neuitat. Cei care o admiră știu că artista face tot posibilul să iasă un show de zile mari și să își mulțumească fanii. Așa s-a întâmplat și de această dată, când Delia a făcut un solo la chitară, apoi s-a dat jos de pe scenă și a cântat din mijlocul mulțimii.

A schimbat două ținute la un singur concert. A purtat o salopetă roz, apoi s-a schimbat într-o pereche de pantaloni largi și o bluză largă, tot roz, cu imprimeuri negre. Iar în cap a purtat o căciulă de puf, tot roz. Fanii au fost în extaz, dar cel mai impresionat a fost solistul de la Carla’s Dreams, care nu s-a putut abține și i-a comentat pe Instagram: „De ce ești uneori mai ciudată decât noi?”