Cum a apărut acum în public Kate Middleton. Este pentru prima oară când face asta

Cum a apărut acum în public Kate Middleton. Este pentru prima oară când face asta
Cum a apărut acum în public Kate Middleton. Este pentru prima oară când face asta

Kate Middleton a ieșit în public pentru prima dată de la apariția pandemiei de coronavirus cu mască de prtecție pe față. Fanii au fost încântați de lookul fresh și surprinzător al Ducesei de Cambridge.

Cum a apărut acum în public soția prințului William, Kate Middleton. Este pentru prima oară când a făcut asta

Kate Middleton a ieșit până acum doar în spații deschise, unde nu a fost nevoită să poarte mască de protecție. Deși a respectat de fiecare dată distanțarea socială, Kate Middleton a fost totuși criticată pentru alegerea ei, în condițiile în care pandemia de COVID-19 încă face ravagii.

Ducesei de Cambridge a mers recent în Sheffield, unde a vizitat Baby Basics, o organizație ce ajută familiile cele mai vulnerabile din Marea Britanie. Dat fiind că a intrat în contact cu un număr mare de voluntari, Kate Middleton a respectat regulile guvernamentale purtând mască și păstrând distanțarea socială.

Kate Middleton a apărut în public cu mască de protecție
Kate Middleton a apărut în public cu mască de protecție

Kate Middleton, apariție memorabilă

Este pentru prima oară când Kate Middleton a fost văzută purtând mască în cadrul unei apariții publice, astfel Ducesa a transformat, fără să fi intenționat asta vreo clipă, ocazia într-un moment memorabil pentru toată lumea.

Ea a ales să poarte o mască de protecție cu un motiv floral delicat, de la brandul Amaia London, în valoare de 15 lire sterline, și o superbă rochie midi de vară, de culoare albă, Suzannah, la care a asortat o pereche de pantofi cu toc Tabitha Simmons.

Kate Middleton, asortată perfect

De asemenea, Kate Middleton a avut părul proaspăt vopsit, într-o culoare mult mai deschisă, iar acesta a completat perfect întregul ansamblu.

Kate Middleton, chiar dacă a purtat o ținută elegantă, n-a stat pe gânduri nicio clipă și, cu un șorț în față și mănuși chirurgicale în mâini, a ajutat voluntarii la deschiderea cutiilor cu donații pentru familiile sărmane.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI