Cum a ajuns să arate Cătălina Ponor la 32 de ani. Gimnasta este de nerecunoscut

Cum a ajuns să arate Cătălina Ponor la 32 de ani. Gimnasta este de nerecunoscut
Cum a ajuns să arate Cătălina Ponor la 32 de ani. Gimnasta este de nerecunoscut

Pe Cătălina Ponor toată lumea o cunoaște, îndeosebifanii gimnasticii românești. Ea este una dintre cele mai îndrăgite și mai apreciate gimnaste ale României. Deși sportiva este mereu zâmbitoare și optimistă, puțini cunosc drama cumplită prin care a trecut sportiva, știind de să-și ascundă suferința în public de fiecare dată.

Cum a ajuns să arate Cătălina Ponor la 32 de ani. Gimnasta este de nerecunoscut

Cătălin Ponor este în vârstă de 32 de ani, și a reapărut de curând în lumina reflectoarelor, după ce, de doi ani de zile a renunțat definitiv la cariera sportivă. Din păcate pentru aceasta, Cătălina Ponor a suferit din dragoste, din cauza unei iubiri neîmpărtășite. În anul 2012, tripla campioană olimpică își oficializa relația cu Tommy Ramos, un gimnast din Puerto Rico. După cum povestea fosta gimanstă, Tommy era mai mare cu un an decât ea, fiind votat printre cei mai frumoși 50 persoane din lume.

Rio de Janeiro – Ginasta da Romênia Catalina Ponor termina final por aparelhos da trave na 7ª posição (Fernando Frazão/Agência Brasil)

A avut ghinion în dragoste

Povestea de dragoste dintre Cătălina Ponor și Tommy Ramos părea însă promițătoare. Cătălina a declarat, trei ani mai târziu, că așteaptă cererea în căsătorie:

„Nu am primit încă inelul de logodnă, dar sunt sigură că momentul în care îmi va fi dat va fi unul special. Tommy este maestru în astfel de surprize”, afirma Ponor într-un interviu oferit la mijlocul lui 2015.

Fanii gimnasticii românești își pot aduce aminte despre ultima medalie de aur pe care Cătălina Ponor a câştigat-o. A fost Europenele de la Cluj, din 2017, când a reuşit să obţină aurul la bârnă. Însă, dincolo de succesul pe care l-a avut în plan sportiv, Cătălina Ponor a fost mereu admirată şi datorită frumuseţii sale.

În prezent, Cătălina Ponor a rămas o prezenţă la fel de plăcută, iar imaginile pe care le postează în mediul online sunt de-a dreptul răvășitoare. Toți îi pot admira silueta ei de invidiat, acest lucru se datorează, evident, sportului pe care l-a prcaticat întreaga viaţă. Ajunsă la 32 de ani, Cătălina Ponor poate fi numită una dintre cele mai frumoase sportive de la noi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI