Cum a ajuns să arate acum Camelia Constantinescu femeia care i-a dăruit primul copil lui Ștefan Bănică Jr. FOTO

Cum arată astăzi Camelia Constantinescu, cea care la făcut tată pe Ștefan Bănică pentru prima dată.

Mulți îl știu pe primul băiat al lui Ștefan Bănică Jr, curioși fiind de asemănarea dintre ei. Mai puțin o știu pe prima iubire a lui, prima care l-a adus în postura de tată. Aceasta se numește Camelia Constantinescu și apare extrem de rar în public. De asemenea, iubește atât de mult intimitate încât rar este activă pe rețelele de socializare.

Cum arată astăzi Camelia Constantinescu, cea care la făcut tată pe Ștefan Bănică pentru prima dată

Deşi se iubise până atunci doar cu vedete, după despărţirea de Mihaela Rădulescu, Ştefan Bănică a ajuns în braţele unei femei care nu era cunoscută de publicul larg, Camelia Constantinescu.

Înainte de a începe o relație cu Andreea Marin, Ștefan Bănică a trăit vreme de cinci ani o poveste de dragoste cu Camelia Constantinescu, cea care i-a dăruit artistului un băiețel acum în vârstă de 17 ani, Radu Ștefan. După încheierea relației, de Camelia Constantinescu, o femeie discretă, fără nicio legătură cu shobiz-ul, nu s-a mai auzit nimic.

Camelia Constantinescu și-a refăcut viața alături de alt bărbat

Începutul anilor 2000 îl prindea pe Ștefan Bănică într-o relație cu o brunetă frumoasă, singura femeie din viața sa care nu a activat niciodată în showbiz. Camelia Constantinescu a fost iubita artistului vreme de cinci ani, timp în care i-a și dăruit primul lui copil, pe Radu Ștefan, născut pe pe 7 februarie 2002. După despărțire, băiatul a rămas în grija mamei, însă demonstrează că are ”talent” și îi calcă pe urme tatălui. Radu Ștefan a apărut într-un videoclip al lui Ștefan Bănică Jr. – „Până la cer“.

Discretă din fire, despre Camelia nu s-a mai auzit nimic după despărțirea de Ștefan Bănică. Femeia și-a refăcut viața alături de alt bărbat, un medic stomatolog, nu la multă vreme după încheierea relației, ea având și custodia lui Radu Ștefan.

Mama primului copil al lui Ștefan Bănică a cerut o mărire a pensiei alimentare

Camelia Constantinescu și Ștefan Bănică Junior au ajuns la proces, iar artistul a câștigat, anul trecut. Femeia care i-a dăruit un băiat lui Ștefan i-a cerut bărbatului o mărire a pensiei alimentare. Ea a înaintat acțiunea la Judecătoria Sectorului 2 București, acolo unde a pierdut.

Camelia Constantinescu a motivat cererea sa prin faptul că băiatul a crescut și are nevoie de mai mulți bani pentru a-l întreține. Dar completul de judecată a hotărât să respingă cererea, ba chiar a obligat-o pe femeie să îi plătească fostului ei iubit toate cheltuielile de judecată. Acestea s-au ridicat la 3.100 de lei.

Ștefan Bănică și Camelia Constantinescu.
Cum arată astăzi Camelia Constantinescu, cea care la făcut tată pe Ștefan Bănică pentru prima dată.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI