01 sept. 2024 | 09:32

Cum a ajuns Laura Cosoi să aibă mai multe proprietăți în Maramureș. Cine i-a cumpărat prima casă în această regiune a țării

Monden
Cum a ajuns Laura Cosoi să aibă mai multe proprietăți în Maramureș. Cine i-a cumpărat prima casă în această regiune a țării
Laura Cosoi are mai multe proprietăți în Maramureș

Actrița Laura Cosoi, cunoscută pentru multiplele sale roluri în seriale și pentru emisiunile TV pe care le-a prezentat, a devenit mamă pentru a patra oară la finalul lunii iulie. Alături de soțul ei, omul de afaceri Cosmin Curticăpean, Laura a adus pe lume o fetiță pe nume Aida. La fel ca în cazul celorlalte trei fiice, botezul micuței Aida va avea loc în Maramureș, regiunea care a devenit un loc de suflet pentru cuplu.

De ce Maramureș?

Cu toate că Laura s-a născut și a crescut în Iași, legătura sa cu Ardealul și, în special, cu Maramureșul este una profundă. Actrița a explicat într-un interviu pentru CIAO.RO că, deși familia sa nu are rădăcini directe în această regiune, atât ea, cât și soțul ei, au dezvoltat o conexiune specială cu acest loc.

„Eu sunt ardeleancă la bază, părinții mei sunt din Zalău și din Brașov. Chiar dacă eu m-am născut în Iași, rădăcinile mele sunt în Ardeal. Am fost strămutați în Moldova în urma bunicului meu, care a fost lector de limbă latină la Universitatea din Iași. Dar noi revenim des în Ardeal pentru că acolo sunt rudele noastre, iar Maramureșul este foarte aproape”, a declarat Laura Cosoi.

Legătura cu Maramureșul a început să prindă contur după ce Laura și Cosmin au vizitat pentru prima dată această regiune. Fascinați de autenticitatea locului și de tradițiile locale, au început să își petreacă tot mai mult timp acolo.

Decizia de a organiza botezurile copiilor lor în Maramureș nu a fost întâmplătoare. Laura și Cosmin au dorit să păstreze o tradiție unică pentru familia lor, alegând ca toate cele patru fete – Rita, Vera, Lara și, acum, Aida – să primească taina botezului în aceeași biserică din Maramureș, oficiată de același preot.

„Am vrut ca toate fetele să aibă aceeași poveste de botez, în același loc și cu același preot. Este important pentru noi să păstrăm această tradiție și să nu existe diferențe între ele”, a explicat actrița.

Cadoul special de la Cosmin: o casă veche din lemn în Maramureș

Pe lângă amintirile frumoase legate de botezuri, Maramureșul a devenit pentru Laura și Cosmin locul în care au investit în proprietăți, transformând regiunea într-un adevărat refugiu pentru familia lor. Deși inițial soțul Laurei a fost sceptic în privința unei investiții acolo, distanța fiind una dintre principalele motive, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

„Când am vizitat prima dată Maramureșul, i-am spus lui Cosmin că mi-aș dori o casă acolo. La început, el mi-a spus că nu rentează, dar după mai multe vizite, am început să ne îndrăgostim de loc. De ziua mea, când am împlinit 35 de ani, mi-a făcut cadou o casă veche din lemn, pe care am recondiționat-o. Am mai cumpărat un teren și, încet-încet, am început să investim acolo. Proiectul nu este finalizat, dar este locul nostru de suflet”, a povestit Laura Cosoi.

Planuri de viitor și legătura cu Maramureșul

În ceea ce privește viitorul, Laura și Cosmin intenționează să petreacă tot mai mult timp în Maramureș, locul unde au găsit liniștea și frumusețea naturală pe care o căutau. Deși proiectul lor de reamenajare a proprietăților din această zonă nu este încă prioritar, cuplul speră să finalizeze lucrările în viitorul apropiat, pentru a putea să se bucure pe deplin de casa lor de vacanță din Maramureș.

„Noi nu avem rude în Maramureș, dar ne-am creat acolo un cuib al nostru. Ne întoarcem mereu cu drag și sperăm să călătorim tot mai des acolo”, a adăugat Laura Cosoi.

Actrița își continuă astfel drumul de succes, reușind să îmbine viața de familie cu cea profesională, într-un mod echilibrat și plin de satisfacții. Maramureșul rămâne pentru ea un loc special, plin de tradiții și amintiri, unde familia sa își construiește propria poveste.

Digisport.ro
Frumusețea noului format Champions League: Celtic pe 2, Barcelona pe 23! Clasamentul complet după prima etapă
Stirile PROTV
Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Afacerile în care David Popovici vrea să investească: „Mi-ar plăcea și mi-aș dori”! Cum vrea să-i ajute pe români
EVZ.ro
Pensie de nabab în România. Câștigă mii de euro lunar
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Președintele CCR, Marian Enache, s-a căsătorit la 70 de ani. Ce funcții importante ocupă noua sa soție
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Planeta ia foc! A început un nou război. Ordinul de atac a venit deja azi, 19 septembrie
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro