Cum a ajuns Felix Baumgartner la masă cu Neil Armstrong, primul om care a ajuns pe lună. Ce a povestit iubitul Mihaelei Rădulescu

Cum a ajuns Felix Baumgartner la masă cu Neil Armstrong, primul om care a ajuns pe lună. Ce a povestit iubitul Mihaelei Rădulescu
Iubitul Mihaelei Radulescu a povestit tot

Felix Baumgartner a devenit cunoscut în România datorită relației sale cu Mihaela Rădulescu. El era deja cunoscut în toată lumea pentru realizările sale importante în domeniul sportului extrem.  Discret cu viața lui personală, Felix Baumgartner a vorbit rar despre viața lui personală.  Acum, el a împărtășit cu prietenii lui virtuali o fotografie alături de un om foarte important, povestind și cum a ajuns să îl cunoască.

Cel mai important moment din viața lui Felix Baumgartner

Felix Baumgartner a ajuns la aceeași masă cu primul om care a pășit pe Lună. Iubitul Mihaelei Rădulescu a povestit cum s-a întâmplat totul.

Austriacul este cunoscut pentru dependența lui de adrenalină. A stabilit trei recorduri mondiale în anul 2012: Cea mai mare altitudine a unui balon cu o persoană la bord: 39.045 metri, cea mai mare altitudine pentru un salt: 39.045 metri și cea mai mare viteză atinsă de un om în cădere liberă: 1.342 kilometri pe oră. De altfel, este primul om din lume care a depășit viteza sunetului fără un mijloc de propulsie.

Felix este pasionat de pilotaj, motociclete și sporturi extreme. El a distribuit duminică o fotografie alături de Neil Armstrong, primul om care a pășit pe Lună. 

„Unul dintre cele mai bune momente ale vieții mele de până acum. Cina cu Neil Armstrong, primul om care a pășit pe Lună. M-a inspirat atunci când eram copil.

Eu m-am născut în anul 1969 atunci când el ateriza pe Lună. Până în ziua de astăzi, realizarea lui rămâne una dintre cele mai mari reușite ale omenirii.

Am purtat o discuție atât de plăcută. Încă îmi vine greu să cred că era idolul meu în copilărie, iar 45 de ani mai târziu, eu am avut ocazia să stau la aceeași masă cu el”, a scris Felix Baumgartner pe rețeaua socială.

Cum s-a întâlnit cu Neil Armstrong

Întâlnirea dintre cei doi a avut loc cu puțin timp înainte ca celebrul astronaut să se stingă din viață pe 25 august 2012, în Cincinnati, Statele Unite ale Americii. 

Neil Armstrong a fost astronaut și inginer aeronautic la NASA. A devenit celebru ca fiind prima persoană care a pășit pe Lună la 20 iulie 1969, în timpul misiunii Apollo 11. De asemenea, Armstrong a zburat în cadrul misiunii Gemini 8 a NASA în 1966.

S-a pensionat de la NASA în 1971 și a rămas activ în comunitatea aerospațială, deși a ales să se țină mai mult departe de lumina reflectoarelor publice. Armstrong a murit la 25 august 2012, la vârsta de 82 de ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI