Cum a ajuns cea mai frumoasă femeie de la Campionatul Mondial de Fotbal să strângă o avere de 1,5 milioane de dolari. Jurnaliștii englezi au aflat cu ce se ocupă Ivana Kroll

Cea mai frumoasă femeie de la Campionatul Mondial de Fotbal continuă să fie o atracție pentru jurnaliști, dar și pentru fanii care asistă la turneul din Qatar, o țară unde sunt destul de multe restricții. Ziariștii din Anglia au aflat cu ce se ocupă Ivana Kroll și cum a ajuns să strângă la o avere impresionantă.

Cum a reușit Ivana Kroll să ajungă la o avere de 1,5 milioane de dolari și cu se ocupă cea mai frumoasă femeie de la CM de Fotbal

Cea mai frumoasă femeie de la Campionatul Mondial de Fotbal. Așa au numit-o englezii de la The Sun pe Ivana Kroll, bruneta care vine la meciuri în rochii mulate, în culorile naționalei Croației. Nu a fost deloc impresionată de faptul că în Qatar aceste ținute nu sunt bine văzute și nu a renunțat la rochiile ei nici în momentele în care a auzit că ar putea fi amendată și i s-ar putea interzice accesul pe stadioane.

A acordat un interviu în care a spus că are doar haine mulate și decoltate și a susținut că nu ar avea ce să îmbrace dacă cineva ar veni și i-ar spune că nu are voie să le poarte în public.

Jurnaliștii din Anglia au vrut să afle mai multe despre Ivana Knoll. În anul 2016 a participat la concursul Miss Croația și a ajuns chiar în finală. A fost competiția care a lansat-o în lumea modei. După aceea a devenit designer vestimentar și a înființat o companie care vinde lenjerie intimă. Are multe contracte publicitare în SUA și își rotunjește veniturile cu ajutorul rețelelor sociale unde face reclamă multor produse. Doar pe Instagram are 600.000 de urmăritori. Surprisesports scrie că Ivana Knoll a strâns o avere de 1,5 milioane de dolari.

Fanii de la competițiile sportive o cunosc destul de bine. În SUA merge des la partide de baschet, dar a susținut naționala de fotbal a Croației la mai multe dueluri importante și a fost chiar și la Campionatul Mondial de Fotbal din 2018.

Urmăriți Playtech.ro și pe