Cum a aflat o vedetă din România că are cancer: ”M-am trezit din somn cu dureri infernale la sân”

Cum a aflat o vedetă din România că are cancer: ”M-am trezit din somn cu dureri infernale la sân”
Cum a aflat o vedetă din România că are cancer:

Șase ani a luptat cu cancerul, iar acum vorbește lumii despre experiența prin care a trecut. Bianca Brad, căci despre ea este vorba, a povestit prin ce a trecut.

Cum a aflat o vedetă din România că are cancer

Bianca Brad a povestit cum a aflat că are cancer la sân:

”În primul rând, a fost greşeala mea că nu m-am dus la niciun control, şi nici nu mă palpam cu atenţie. Şi, brusc, într-o noapte din mai 2015, m-am trezit din somn cu dureri infernale la sânul drept. Aveam senzaţia că, din interior spre exterior, mă străpungeau cuţite, săgeţi, ace, aveam nişte dureri crunte.

Nemaiputând să dorm, am început să caut pe internet de la ce ar putea fi şi ce aş putea să fac. Şi am descoperit că acest tip de cancer nu dă dureri, decât dacă ajunge în fază terminală. Dar nu înţelegeam cum e posibil, pentru că nu se vedea nimic, nu am avut simptome…”, a spus Bianca Brad, într-un interviu pentru Ok Magazine.

Bianca Brad mărturisește că nu a băut, nu a fumat, însă s-a neglijat din alte puncte de vedere, și anume, faptul că nu s-a menajat emoțional. Avea să se opereze însă abia după șase ani.

”De două ori m-am dus să mă operez, dar abia a treia oară am făcut-o, în aprilie 2021, şi, postoperator, am ales cel mai scurt protocol de radioterapie. Multă lume nu înţelege de ce am amânat acest moment. În primul rând, pentru că, în urma cazului descris în carte, dar şi a documentării acerbe pe care mi-am făcut-o, am hotărât să nu sufăr precum femeile care s-au supus chimioterapiei şi au murit.

”Am învăţat să nu las frica să mă controleze”

În afară de asta, calitatea vieţii scade foarte mult din cauza efectelor chimioterapiei. Şi am spus că, decât să mă vadă Luca aşa, să nu mă pot ocupa de el şi să nici nu ştiu dacă şi cât voi supravieţui, am preferat să încerc să-mi prelungesc viaţa cât mai mult fără această otravă”, a spus Bianca Brad.

Bianca Brad spune că nu are temeri.

”Nu. Temeri, nu. Am învăţat să nu las frica să mă controleze, pentru că frica ne face să luăm decizii pripite. Ideea de bază este că e necesar acel control anual, dar şi dacă apare ceva între timp, trebuie făcută imediat o investigaţie. Iarăşi, odată ajuns la medic, e bine să ai cel puţin două păreri, să te informezi, să-ţi urmezi instinctul şi să-ţi întăreşti sistemul imunitar. Unii cred total în terapiile convenţionale, alţii le combină cu cele alternative, pentru că fiecare organism reacţionează diferit.

Până la urmă, e o chestiune de voinţă, de disciplină şi de credinţă. Eu am trăit în credinţă şi în rugăciune şi am dobândit putere şi speranţă. Dumnezeu nu te vindecă trupeşte, ci sufleteşte, iar de-acolo porneşte tăria ta de-a te reface. Probabil că El a vrut ca eu să mai rămân pe-aici, poate pentru a le da şi altora tăria asta şi să le vorbesc despre puterea credinţei, despre iubire şi despre iertare. Doamne ajută!”, a mai spus Bianca Brad.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI