Cum a aflat Iulia Albu că fostul soţ suferă de o boală cumplită. Mihai Albu, primele declaraţii: „A fost iubita mea, m-a sprijnit în totalitate”

de: Ioana Bucur
10 05. 2024

Mihai Albu trece prin momente dificile, însă s-a putut bucura de sprijinul celor mai importante persoane din viața sa. Celebrul designer a făcut primele declarații despre lupta grea pe care o duce și a făcut și o mărturisire neașteptată legată de fosta sa soție. Cum a aflat Iulia Albu că fostul soț a fost diagnosticat cu o boală cumplită.

Designerul a suferit o intervenție chirurgicală

O analiză de rutină i-a alarmat pe medicii celebrului designer român. După mai multe teste, Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer la prostată și a suferit deja o intervenție chirurgicală de extirpare a organului afectat de celulele maligne.

La scurt timp după ce a dezvăluit diagnosticul primit și lupta grea pe care o duce cu boala, de ceva vreme, Albu a vorbit despre experiențele pe care le-a trăit în ultimele săptămâni.

„Pe zi ce trece parcă îmi recapăt forțele. Am trecut printr-o perioadă extrem de dificilă. Până acum trei ani eram perfect sănătos, pur și simplu am ajuns să-mi fac niște analize, iar anul trecut am trecut prin multe încercări, cu decesul mamei, iar anul ăsta a ieșit o analiză deformată, cu o valoare decât cea obișnuită, o valoare care punea semne de întrebare. Am făcut analize mai complexe și am aflat că am cancer de prostată”, a povestit el, potrivit Antena Stars.

Cum a aflat Iulia Albu că Mihai Albu are cancer

Cel mai important sprijin, în toată această perioadă, a fost iubita sa, designerul mărturisind că ar fi fost pierdut fără femeia care i-a cucerit inima. Mai mult, Mihai Albu a avut-o alături și pe fosta sa soție, în ciuda faptului că, după divorț, nu au reușit să își rezolve conflictele, relația lor fiind una tensionată.

Iulia Albu a aflat că fostul ei soț suferă de o boală cumplită chiar în noaptea de Înviere. Cei doi s-au întâlnit la slujbă, iar designerul i-a povestit prin ce trece.

„A fost iubita mea, partenera mea, care m-a sprijinit în totalitate, a fost lângă mine moment de moment, nici nu știu ce m-aș fi făcut fără ea. Și Iulia a fost lângă mine, știind că am o problemă medicală. Chiar de Paște am petrecut Învierea împreună și m-am văzut nevoit să-i spun prin ce trec”, a spus acesta, potrivit sursei.

Te-ar putea interesa și: Primul lucru pe care l-a făcut Iulia Albu, după ce a aflat că Mihai Albu are cancer: “M-a afectat”

„Încă mă aflu in perioada de convalescență”

Joi, 9 mai 2024, Mihai Albu a anunțat, printr-un mesaj publicat pe o platformă de social media, că se află în perioada de convalescență, sub supravegherea medicilor, după ce a suferit o operație de extirpare a prostatei și a ganglionilor locali, intervenție recomandată de specialiști după ce a fost diagnosticat cu cancer.

„Împărtășesc cu voi experiența prin care am trecut de curând, o călătorie pe care am inceput-o cu multă speranță. În urma unui control de rutină cu rezultate modificate, rezultate ce au condus ulterior la investigații imagistice și de laborator specifice, am fost diagnosticat cu cancer (adenocarcinom- formă malignă) de prostată. A urmat o operație de extirpare a prostatei și a ganglionilor locali.

Încă mă aflu in perioada de convalescență permanent monitorizat de echipa chirurgicală , iar progresele se văd de la o zi la alta. Este extrem de important să nu ignorați evaluările medicale periodice pentru că vă pot salva viata. Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile, chiar mă asteaptă multe creații spectaculoase”, a transmis Mihai Albu.

Te-ar putea interesa și: Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer. Ce se întâmplă acum cu celebrul designer: “Fiica mea este și ea speriată” EXCLUSIV