Cum a aflat Anamaria Prodan că Reghe o înșală. E ireal ce a făcut fiul ei cel mic

de: Anca Lupescu
15 01. 2022

Anamaria Prodan a fost invitată la podcastul găzduit de Codin Maticiuc, acolo unde a făcut mai multe dezvăluiri despre Laurențiu Reghecampf și relația lor. Cei doi s-au despărțit și urmează să divorțeze, după ce antrenorul a înșelat-o cu Corina Caciuc, cea care urmează să îi aducă pe lume un copil. Acum, Reghecampf are o relație asumată și oficială cu tânăra brunetă.

Anamaria Prodan: „L-a prins cel mic cu amantele”

Între timp, Anamaria Prodan se ocupă de afaceri și prezențele ei în presă sunt din ce în ce mai dese. Ea a fost invitată la un podcast, unde a povestit cum fiul ei cel mic a aflat că tatăl lui are o aventură.

Bebeto, așa cum îl strigă toată familia, l-a urmărit pe Laurențiu Reghecampf, în timp ce mama lui era în Dubai. Când a aflat ce face, a sunat-o imediat și i-a spus totul.

„Eu n-am verificat niciodată telefonul soțului meu, decât în momentele în care știam deja că are aceste apucături. Îmi spuneau toți oamenii din fotbal și îi spuneam: „Pune mâna și șterge tu, ca să nu intru eu”. Simplu!

Copiii au stat lipiți. Copiii mei au știut secundă de secundă ce se întâmplă pentru că așa am crescut eu în familia mea. 

L-a prins cel mic cu amantele. La ușă, s-a dus direct la ușă la el. I-a deschis „share location” pe telefon și l-a luat direct.

Eu nici nu mă pricep. I-a luat telefonul și m-a sunat, când eu eram în Dubai: „Mama, vezi că ăsta are o amantă sau ceva, că iar a luat-o razna”, a dezvăluit Anamaria Prodan în podcastul lui Codin Maticiuc.

Ea a vorbit despre faptul că Laurențiu Reghecampf și-a ratat cariera din cauza acestui derapaj din căsnicie și că acum trăiește cu o sumă pe care Anamaria Prodan o consideră cel puțin modestă.

Reghecampf, „în picaj direct”

Sunt atât de exigentă cu mine, vă dați seama cum sunt cu cei din jur? Așa m-au crescut ai mei, n-am putut să scap de lucrul acesta. 

„Îi spunem: „Ca antrenor, dacă nu ești concentrat un miliard la sută, te-au dat afară și ți-ai încheiat cariera. Nu știi să faci nimic altceva.

Mori de foame, stai sub pod!” (…) El a mai avut scăpări, se târa, se rostogolea ca o râmă. Cum crezi că o să ajungă Laurențiu Reghecampf?

Ce știe el să facă altceva? El trăiește din 15.000 de euro pe lună. De la două milioane jumătate de euro, a ajuns la 15.000 de euro.

E direct în picaj! Mai sunt alți antrenori care și-au bătut joc de viața lor. (…)”, a continuat impresara.