Culoarea mașinii spune multe despre tine. Află aceste trucuri secrete pentru a îți ”citi”prietenii

Culoarea mașinii spune multe despre tine. Află aceste trucuri secrete pentru a îți ”citi”prietenii
Noile tendințe când vine vorba de culoarea mașinii

Dacă te gândești să cumperi o mașină nouă, s-ar putea să vrei să te gândești de două ori la culoarea mașinii pe care o alegi. O să te întrebi de ce. Culoarea mașinii îți poate oferi o perspectivă asupra personalității tale. Popularitatea, tendințele și disponibilitatea îți pot influența alegerea caracteristicilor mașinii. Dar preferința pentru culoarea mașinii poate dezvălui, de asemenea, multe despre experiențele personale și personalitatea pe care o ai.

Noile tendințe în alegerea culorii mașinii

La fel cum popularitatea culturală se schimbă frecvent, preferințele și tendințele din industria auto fluctuează deseori. Acest lucru este valabil pentru culorile vopselei mașinii. Acestea s-au extins pentru a oferi proprietarilor o mare varietate de opțiuni. Dar chiar și pe măsură ce opțiunile pentru culori cresc, este ușor de văzut de ce unele nuanțe devin mai populare decât altele. Având în vedere acest aspect, există speculații cu privire la evoluția popularității unor culori sau a altora.

Potrivit cercetărilor efectuate de BASF, este sugerat că „următoarea generație de mașini se va concentra pe culorile verde-cenușiu, bej cald și gri închis”. Se pare că tendințele culorilor se îndreaptă spre naturale și calde. Dar, pe măsură ce lumea devine mai ecologică, nu este de mirare că aceste culori cresc din ce în ce mai mult în popularitate. Astfel devin mai delicate și mai moi, mai puțin generoase și mai în ton cu lumea naturală.

Există, de asemenea, o tendință în creștere de culori distractive, nebunești. Este mai ușor să personalizăm tot ceea ce deținem. Indiferent dacă aceste culori naturale vor deveni cea mai bună alegere din lume, culoarea mașinii poate spune mult mai multe despre voi. decât doar capacitatea fiecăruia de a reflecta tendințele.

Ce spune culoarea unei mașini despre tine

Este posibil să vă blocați la o anumită culoare a mașinii din cauza disponibilității. Dar natura umană este atrasă de o culoare sau alta. Când alegeți o mașină și culoarea acesteia, ar putea spune mult mai multe despre voi. Chiar dacă popularitatea culorilor crește sau scade, psihologia arată că „nuanțele diferite pot dezvălui diferite aprecieri, antipatii și obiceiuri”.

De exemplu, dacă alegeți o culoare dintre alb, negru sau gri, asta spune că preferați modelele clasice, și sunteți mai relaxați, demni și maturi, dar cu „gust impecabil”. Dacă alegerea culorii se rezumă la argintiu, atunci proprietarii care iubesc argintiul tind să fie energici, optimisti, inteligenți în materie de tehnologie și orientați spre viitor.

Mulți proprietari aleg culoarea roșie, care iese în evidență. Dacă îți place această nuanță, ai tendința să fii magnetic, energic și să te bucuri de atenția celorlalți. Oamenii care sunt atrași de această culoare a mașinii sunt de obicei motivați, dar uneori neliniștiți sau agresivi. Există și culori rare de masini, cum ar fi perla, care spune că proprietarul este în căutare de glamour, de ceva incitant, sofisticat.

Dacă vrei să vezi ce personalitate ai, în funcție de culoarea mașinii, citește aici și vei afla tot ce trebuie despre personalitatea ta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI