Culmea ghinionului în showbiz! Fostul soț s-a logodit, ea a rămas fără iubit

Culmea ghinionului în showbiz! Fostul soț s-a logodit, ea a rămas fără iubit
Culmea ghinionului în showbiz! Fostul soț s-a logodit, ea a rămas fără iubit

De obicei, norocul ține cu unii mai mult și cu alții mai puțin. Este și cazul unei vedete din showbiz-ul românesc.

Fostul ei soț s-a logodit, în timp ce ea a rămas fără iubit.

După divorțul de Bogdan Jianu (50 de ani), de acum doi ani, cântăreața Julia Chelaru (44 de ani) s-a afișat cu un bărbat chipeș și cu șase ani mai tânăr decât ea, pe nume John. Aceasta părea în culmea fericirii și urma să ducă relația la un alt nivel, mai ales că pe o rețea de socializare apăreau logodiți.

Aceștia făcuseră vacanțe împreună, iar cântăreața îl prezentase și mamei sale, la Piatra-Neamț. Perioada izolării a fost una decisivă pentru ei și se pare că relația nu a rezistat. Surse din apropiații celor doi spun că s-au despărțit din cauza certurilor și Julia a șters toate fotografiile de pe Facebook în care erau afișați împreună.

Logodna lui Bogdan Jianu cu Cătălina Ponor

Dacă ea s-a despărțit de fostul ei iubit, fostul soț al acesteia o duce mai bine ca oricând, având noroc în dragoste. Fostul soț al Juliei, Bogdan Jianu s-a logodit cu frumoasa gimnastă Cătălina Ponor (32 de ani) și a cerut-o de soție cu un inel cu diamante.

„Astăzi am avut cea mai tare surpriză din viaţa mea. Am spus DA bărbatului cu care vreau să-mi petrec toată viaţa. Te iubesc, Bogdan Jianu!” a scris Cătălina Ponor într-un mesaj publicat pe o rețea de socializare, alături de poza cu inelul primit.

Bogdan și Cătălina sunt într-o relație din 2018. Aceștia au vorbit pentru prima dată despre iubirea dintre ei la începutul acestui an.

Spusele Juliei despre fostul iubit

„John a intrat într-o mică afacere de gastronomie, pe care vrea să o pună pe picioare. A lansat proiectul și este foarte implicat. Suntem bine, ne înțelegem bine. Nu știu cum va fi 2020, depinde de ce ne rezervă viitorul.

Julia și John
Culmea ghinionului în showbiz! Fostul soț s-a logodit, ea a rămas fără iubit

Avem deja doi ani de când suntem împreună. Ne iubim și suntem bine. E mișto, e Rac, la fel ca mine, e un tip de casă și mă înțelege. El poate a ajuns deja acasă când eu sunt la un spectacol și nu zice niciodată nimic. El înțelege perfect, nu facem comparații cu ce aveam înainte. Nu e din lumea asta a showbiz-ului, dar el a înțeles și pentru mie e perfect”.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI