Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua, din nou împreună. Ce spune soacra cântăreței: „Doar moartea să-i mai despartă!”

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua, din nou împreună. Ce spune soacra cântăreței: „Doar moartea să-i mai despartă!”
Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua, din nou împreună

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua sunt din nou împreună. În weekend, a avut loc nunta surorii mai mici a artistului, Ileana, iar jurnaliștii au fost acolo, un bun prilej pentru a o prinde pe mama miresei, dar nu a o întreba despre ea, ci despre Culiță. De spune soacra cântăreței?

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua sunt din nou împreună. Ce spune soacra artistei?

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp sunt două personaje care nu au apărut de mult în lumea mondenă. Ei au devenit cunoscuți pentru milioanele de vizualizări adunate pe Youtube, tocmai de aceea fanii au dorit să afle din ce în ce mai multe amănunte despre ei, îndeosebi pentru faptul că cei doi au și o relație de iubire, care a avut parte de poticniri pe alocuri. Acum, artiștii au hotărât să își mai dea o șansă.

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua, din nou împreună. Ce spune soacra cântăreței:
Mama lui Culiță Sterp

În weekend, cei doi ”porumbei” au avut de onorat invitația surorii lui Culiță, Ileana, la nuntă. Pe ringul de dans s-au ținut în brațe și s-au sărutat, iar la masă s-au strâns în permanență de mână. Totul a fost surprins de echipa de filmare de la ”Teo Show”. De asemenea, cum invitată de onoare a fost mama artistului, jurnaliștii nu au putut să scape ocazia de a vorbi cu aceasta despre încercata relație a fiului său.

”I-am spus: ‘Culiță, să te rogi la Dumnezeu”

„Am iubit-o foarte mult pe Carmen. E și din zona mea, din Alba Iulia. Am iubit-o din tot sufletul meu pe Carmen, ca pe fetele mele. Să dea Dumnezeu să fie împreună pentru totdeauna, de nedespărțit. Doar moartea să-i mai despartă. El a greșit, știe, e copilul meu, dar nu vreau să îl ridic în slăvi. I-am spus: ‘Culiță, să te rogi la Dumnezeu, te pui în genunchi și spui că nu mai faci, iar Dumnezeu o să te ajute’. Ei așa au zis, că vor să facă și un copil, dar eu nu prea simt”, a spus mama lui Culiță Sterp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI