Culiță Sterp, nervos după moartea lui Ion Șmecheru. Ce l-a enervat: „Vă rog mult, nu se poate”

Culiță Sterp, nervos după moartea lui Ion Șmecheru. Ce l-a enervat: „Vă rog mult, nu se poate”
A fost exasperat de telefoane

Culiță Sterp este revoltat după moartea lui Ion Șmecheru. Artistul a făcut apel la fanii săi de pe internet, după ce a primit o avalanță de apeluri. Artistul a răbufnit pe rețelele sociale, iar motivul este moartea lui Ion Șmecheru. Cântărețul este printre cei mai iubiți și apreciați artiști din România. El are mii de fani care își doresc să îl aibă aproape în cele mai importante momente ale vieții, chemându-l la nunți și botezuri.

Ce a pățit Culiță Sterp

El și-a postat pe Instagram numărul de telefon unde poate fi contactat pentru cântări, dar în ultima perioadă telefonul a sunat încontinuu. Nu ca să fie chemat la nunți și evenimente, ci pentru o cu totul altă situație. El a fost nevoit să le atragă atenția fanilor de pe rețelele de socializare.

Culiță Sterp a pus numărul de telefon al impresarului său pe internet, așa că fanii au început să sune interminabil pentru diverse motive, care nu aveau legătură cu muzica.

Artistul și-a îndemnat fanii să îi trimită mesaje în privat pentru orice altă problemă sau situație ar avea și să nu mai sune la numărul pentru concerte și evenimente. El a spus că într-o zi a sunat telefonul de 300 de ori, mulți vrând să afle informații despre Ion Șmecheru, cel căruia familia Sterp i-a construit o casă.

Ce le-a transmis artistul fanilor săi

„Am și eu o rugăminte mare la voi. Numărul de telefon de la mine de aici, de pe Instagram, este doar pentru evenimente.

Nu mai sunați, vă rugăm din suflet, pentru orice altă problema în afară de evimente pentru că mă sună băiatul care se ocupă de treaba asta, Raul Zetea, și-și spune că primește telefoane cu

subiecte care nu au niciun fel de treabă cu cântatul. Vă mulțumim tuturor celor care înțelegeți și vă rog să sunați doar dacă are legătură cu cântatul. 

Zilele astea a avut vreo 300 de apeluri în legătură cu Ion Șmecherul, cu orice alt subiect. El nu poate să răspundă de 300 de ori într-o zi, are și el familie.

Vă rog tare mult să înțelegeți chestia asta. Ceilalți care aveți altceva de spus, vă rog să ne trimiteți mesaje pe Instagram”, a spus Culiță Sterp la InstaStory. 

Ion Șmecheru a devenit celebru, iar familia Sterp a fost impresionată de situația tânărului.

Ei i-au construit o casă, dar dependența de alcool a lui Ion Șmecheru și-a spus cuvântul. El a murit pe 1 decembrie, după ce se mutase recent în noua casă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI