Culiță Sterp are planuri mari, după despărțirea de Carmen de la Sălciua. “Doi copii”

Cum vrea Culiță Sterp să o uite pe Carmen de la Sălciua

Culiță Sterp, este unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz. Iar acum, după despărțirea de Carmen de la Sălciua, încearcă să-și refacă viața amoroasă. Se gândește la o nevastă și doi copii, după cum chiar el a mărturisit pe contul său de Instagram.

Are de gând să-și întemeieze o familie, dar nu prea curând

După o poveste de dragoste tumultoasă între Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua,  ilustrată de multe ori pe primele pagini ale ziarelor din România, cei doi au decis să se despartă și să meargă fiecare pe drumuri separate. În prezent nu își mai fac planuri împreună, așa cum o făceau demult, iar fiecare își vede de viața lui. Și cum dragostea în ziua de astăzi se poate întâlni și pe rețelele de socializare, Culiță Sterp a decis să răspundă mai des fanilor în mediul online. Așa se face că unul dintre ei l-a întrebat pe cântăreț unde se vede peste cinci ani. Fără a sta prea mult pe gânduri, Culiță a dat un răspuns categoric: ”Cu o nevastă și cel puțin doi copii. Dacă mă ajută bunul Dumnezeu”, relatează cancan.

Culiță Sterp are planuri mari, după despărțirea de Carmen de la Sălciua. “Doi copii”
Cei doi și-au anulat concertele din perioada următoare

Culiță și-a anulat toate evenimentele programate în perioada următoare

În această perioadă însă, tânărul artist a preferat să își anuleze toate evenimentele pe care le avea programate în perioada următoare, preferând să respecte îndemnul autorităților și să stea în siguranță, acasă pentru a nu se îmbolnăvi. De asemenea, și fosta lui soție, Carmen de la Sălciua și-a anunțat fanii pe Instagram că a luat aceeași decizie pentru a nu se expune riscului de îmbolnăvire.

Cei doi tineri sunt cântăreți de muzică de petrecere care au priză la public, iar majoritatea melodiilor pe care le scot ajung să ocupe numărul unu în trending pe Youtube. Ei au fost căsătoriți în trecut, dar sunt cunoscute și relațiile picante pe care le-au avut aceștia în afara poveștii lor de dragoste.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI