Culiță Sterp a stabilit când își va boteza fiul. Mama Geta a dat totul din casă

de: Bișinicu Andreea
18 08. 2021

Fericire mare în familia lui Culiță Sterp. De când a devenit părinte pentru prima oară, fostul Faimos de la Survivor România este în culmea fericirii, bucurându-se de cea mai frumoasă perioadă din viața sa alături de Daniela, logodnica lui, și băiețelul lor. Când va avea loc botezul fiului său.

Când va face Culiță Sterp botezul fiului său

Chiar dacă nu au dat detalii despre data și locația la care va avea loc botezul fiului lor, Culiță Sterp și Daniela abia așteaptă să-și creștineze băiețelul. Geta, mama cântărețului, a dat tot din casă și le-a dezvăluit fanilor săi că nepoțelul ei va primi Taina Botezului în luna octombrie 2021.

Botezul băiețelului lui Culiță și al Danielei nu este singurul eveniment important din viața familiei Sterp din acest an. În luna iunie, fostul Faimos, fratele său Iancu și toată familia au sărbătorit creștinarea micuței Carla.

Fetița Ilenei, sora fraților Sterp, a avut parte de un botez ca în basme, într-un decor de vis. Părinții ei au organizat totul ca la carte pentru ca micuța lor prințesă să se simtă ca într-o poveste cu zâne.

„Suntem fericiți, simțim asta din plin. Astăzi a fost despre Carla, iubita noastră. Ne rugăm ca Dumnezeu să o binecuvânteze cu viață veșnică, sănătate și tot ce este mai frumos și bun. Mulțumesc Tatălui Ceresc pentru multele binecuvântări. Vă mulțumesc și vouă, oameni frumoși, care mă urmăriți și îmi scrieți mesaje zilnic…”, a scris sora lui Culiță Sterp pe rețelele de socializare.

Mama Geta i-a pictat pe băieții ei pe zidul casei

Cu toții știm că Iancu și Culiță Sterp au o relație specială cu mama lor Geta. Femeia a mărturisit, acum ceva vreme, că și-a pictat băieții pe unul dintre zidurile casei, apelând la un artist plastic pentru a săvârși capodopera.

Acum patru ani, când Culiţă s-a decis prima dată să se căsătorească, am hotărât că trebuie să renovez casa. Şi nu ştiu cum mi-a venit ideea ca pe zidul casei dinspre stradă să fac o pictură a unui cioban cu mioare, fiindcă din creşterea animalelor ne ducem şi noi traiul.

Dar, la început, nu mi-a dat prin minte să-mi pictez băieţii, asta vă spun sincer. Băiatul acela nu găsea modele şi aşa s-a născut ideea ca în tablou să apară Culiţă. Dar mezinul, Iancu, a dorit şi el acelaşi lucru, aşa că m-am conformat.

Aşa se face că-i am astăzi pe ambii băieţi pictaţi pe zidul casei, în cojoace şi opinci, cu câini şi mioare în jurul lor. Să ştiţi că nu a fost gratis pictura. Nu! M-a costat 2.000 de euro, dar nu regret niciun bănuţ, fiindcă băiatul ăla chiar a avut har şi mână bună la pictat!”, a spus mama Geta.