19 ian. 2024 | 14:49

Culiță Sterp a primit ofertă să participe la Survivor All Stars, dar a refuzat. Motivul pentru care artistul nu a acceptat: „E mai greu să pleci de acasă” EXCLUSIV

Monden
Culiță Sterp a primit ofertă să participe la Survivor All Stars, dar a refuzat. Motivul pentru care artistul nu a acceptat:

Culiță Sterp a participat la Survivor România 2021, chiar în perioada în care partenera lui de viață urma să îl aducă pe lume pe Milan. Artistul a cerut producătorilor emisiunii să fie descalificat de la Survivor România, pentru a se putea întoarce în țară și să fie alături de Daniela Iliescu, în momentul în care avea să îl nască pe fiul lor.

Ce așteptări are Culiță Sterp, de la fratele său, Iancu, în competiția Survivor?

Acum, noul sezon, Survivor All Stars l-a readus în competiție pe fratele artistului, Iancu Sterp, fost concurent Survivor 2020. Bineînțeles, și Culiță a primit oferta de a participa, dar a refuzat categoric. Fostul concurent Survivor 2021 ne-a spus motivul pentru care nu a acceptat să plece în Republica Dominicană.

Atât Culiță Sterp, cât și toata familia se uită cu sufletul la gură la Survivor All Stars. Iancu Sterp a revenit în Republica Dominicană, în echipa Războinicilor și speră să vină acasă cu Marele Premiu. Culiță Sterp ne-a oferit declarații exclusive pentru Playtech Știri despre participarea fratelui său în noul sezon Survivor:

“Am niște emoții când îl văd…Retrăiesc ce am făcut eu acolo. Am stat acolo cam jumătate de an și stau cu sufletul la gură. Eu nu sunt genul de om care să mă uit la meciuri la TV, dar când joacă Iancu, mă ridic de pe canapea și fac ca un nebun. Încep să zbier: Hai, Iancu, hai!, Milan la fel. Ne-am bucurat așa mult când a luat două puncte din două, au câștigat Războinicii.

Este un sentiment frumos când îl văd acolo. Sunt mândru de el și sper să ajungă până în finală. Am mare încredere în el! Chiar dacă îi ducem dorul, vrem să stea cât mai mult.”, ne-a declarat Iancu Sterp, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

De asemena, Culiță ne-a dezvăluit ce părere are mama sa, doamna Geta Sterp, despre participarea lui Iancu la Survivor:

“Mama ce să zică?… Este cu sufletul la gură pentru Iancu, în fiecare seară de uită la TV. La un moment dat, a zis că i se închid ochii de somn, că ea se trezește dimineața, dar stă până la final, chiar dacă nu mai poate. Se bucură pentru el și îl susținem toți cei de acasă!”, ne-a mai spus Culiță.

Ce părere are Culiță despre scandalurile și tensiunile de la Survivor? Jador este vizat de artist

Pentru că nu au foarte multe condiții, concurenții au tendința de a deveni irascibili, astfel se nasc diferite scandaluri și tensiuni în jungla din Republica Dominicană. Culiță Sterp este fericit pentru faptul că Iancu nu este în aceeași echipă cu Jador:

“Deocamdată nu mă pot pronunța în privința lor, deocamdată show-ul este abia la început, dar am văzut că s-au iscat discuții. Pe de o parte mă bucur că Iancu și Jador nu sunt în aceeași echipă. La cum îl știu eu pe Iancu, el este răbdător, dar la un moment dat îi sare țandăra și sigur ieșea o ceartă între el și Jador.

Mai bine că sunt separați, dar să știi că toate certurile de acolo, vin pe fondul foamei. E normal să fii mai nervos din cauza lipsei de mâncare. Se acumulează nervii din frustrări și din dorul de casă.”, ne-a mai spus fostul concurent Survivor 2021.

Motivul pentru care Culiță nu a acceptat propunerea producătorilor: “Nu ne-am înțeles”

De asemenea, pentru că a fost concurent Survivor, Culiță a primit propunerea din partea producătorilor de a participa la Survivor All Stars, însă acesta a refuzat categoric.

Citește și: Vedeta pe care nu o vei vedea la America Express sau Survivor (playtech.ro)

“Să știi că mi-e dor! După ce l-am văzut pe Iancu acolo, m-am gândit că ar fi fost fain să merg și eu. Eu primisem oferta de a merge, am fost chemat, dar nu ne-am putut înțelege…Oferta nu era cum voiam eu, financiar.

Oricum, nu cred că aș fi putut să merg, pentru că am niște contracte semnate în lunile următoare și nu puteam să le anulez. Trebuie să îmi onorez contractele. Pe lângă asta, nu cred că aș fi putut sta departe de copilul meu, de familia mea.

Când este părinte, este mai greu să pleci de acasă. Când merg la evenimente și stau mai multe zile, abia aștept să ajung acasă.”, ne-a mai spus Culiță Sterp, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citește și: Roxana Ciuhulescu, marea absentă de la Survivor 2024. De ce a refuzat participarea și pe cine pariază: „Preferatul meu” EXCLUSIV – Playtech Știri

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Click.ro
Elveția a câștigat Eurovision 2024, ediție controversată din cauza războiului din Gaza. Nemo a spart trofeul iar publicul a huiduit EBU
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Mulți oameni nu respectă aceste reguli. Ce trebuie să faci înainte de analize
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Trebuie să primească BANII de la stat. Lege pentru proprietarii de TERENURI din România
Capital.ro
Duminica Tomii, sărbătoarea care încheie Săptămâna Luminată. Tradiții și obiceiuri respectate în ziua de 12 mai
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Regula 30-30-30-10 a banilor. Ne mărește pensia și veniturile
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro