Culisele Asia Express. Cine le păzește, de fapt, pe vedetele de la Antena 1

Culisele Asia Express. Cine le păzește, de fapt, pe vedetele de la Antena 1
Culisele Asia Express. Cine le păzește, de fapt, pe vedetele de la Antena 1

Cu ocazia unui nou sezon din Asia Express ce are loc pe Antena 1, aceștia aduc în culise un personaj surpriză. Cine le va păzi pe vedetele noastre pe tot parcursul emisiunii?

Culisele Asia Express

Reality show-ul ce revine la Antena 1 sâmbăta aceasta, pe 15 februarie de la ora 20:00, o să fie la fel de spectaculos ca până acum. Peste 200 de oameni lucrează la acest proiect, astfel încât totul să iasă perfect. Printre personajele care au grijă de această emisiune se află și bodyguard-ul lui Katy Perry, ce asigura paza concurenților români. Numele lui este Benny Boeckmans și a fost desemnat șeful Securității de la Asia Express.

Cursa plină de pericole de pe Drumul Comorilor va fi atent supervizată de acesta. Benny a lucrat de mai bine de 12 ani pentru a ajunge la acest nivel, în această perioadă de timp s-a ocupat de securitatea unor nume mari din industria muzicală internațională, precum Guns N’ Roses, Metallica, Pearl Jam și Katy Perry. Cariera lui a început în urmă cu 26 de ani mai exact în domeniul muzicii rock ‘n’ roll cu trupa Guns N’ Roses. Pe lângă acestea a fost și coordonator în multe show-uri mari, acceptând și propunerea de a fi alături de celebra cânterață Katy Perry , dar făcând un turneu și cu Limp Bizikit în anii 90. A lucrat inclusiv și cu The Rolling Stones, Metallica și Bruce Springsteen.

Culisele Asia Express. Cine le păzește, de fapt, pe vedetele de la Antena 1
Culisele Asia Express. Cine le păzește, de fapt, pe vedetele de la Antena 1

Cum este locul în care se va filma emisiunea Asia Express

Când a primit propunerea de a face parte din formatul Asia Express, Benny Boeckmans, bodyguard-ul emisiunii, nu a avut niște coordonate pe care să le urmărească. La începutul carierei toți membrii pe care îi avea în vizor se bazau pe intuiție, fără a respecta regulile impuse. Aceștia încercau doar să se muzele pe situația de față și nu scoteau rezultate bune. În prezent Benny are un set de prezentări pe care le arată tuturor, iar după face un soi de scenete pentru a le arăta vedetelor ce trebuie să facă, conform click.ro.

“Am avut și experiențe extreme de-a lungul carierei mele. De exemplu, în timp ce francezii filmau show-ul, în Nairobi, cineva din echipă a fost răpit din cauza faptului că nu a respectat indicațiile pe care noi, echipa de securitate, i le-am dat. Le-am explicat în ce zone să meargă și ce zone să evite și bineînțeles că el a ajuns cumva în zona interzisă. A luat un taxi care din nefericire a fost deturnat, a fost jefuit și lăsat fără haine. I-au luat telefonul, dar i-au lăsat cartela SIM și cumva a reușit să mă sune și să îmi explice situația. Am rezolvat totul spre dimineață, după ce mi-am convins echipa să mergem în zona respectivă, care era foarte periculoasă. L-am salvat inclusiv pe șoferul de taxi, care în ciuda faptului că rămăsese fără mașină se bucura că a scăpat cu viață”, spune Benny.

Deoarece emisiunea se bazează pe drumuri lungi și mereu pe fugă, concurenții ajung să doarmă prin cele mai ciudate locuri, bodygurad-ul însă va avea grijă ca siguranța lor să fie pe primul loc. În principal se va ocupa de acomodarea culturală, deoarece specificul fiecărei culturi trebuie respectat astfel încât să evite situațiile periculoase. Verificarea locațiilor și asigurarea lor sunt de asemenea foarte importante, cât și informarea localnicilor cu privire la filmarea show-ului. De altfel, Benny are în vizor și asigurarea transportului deoarece concurenții se vor deplasa foarte des, în cazul în care viteza crește și îi va pune într-o situație periculoasă, acesta va fi acolo pentru a le opri cursa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI