Cui lasă Carmen și Klaus Iohannis averea lor colosală. De ce nu au copii, de fapt, la vârsta lor

Cui lasă Carmen și Klaus Iohannis averea lor colosală. De ce nu au copii, de fapt, la vârsta lor
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis o avere considerabilă, dar fără moștenitori

Președintele Klaus Iohannis și Carmen Iohannis, soția acestuia, sunt împreună de mai bine de 25 de ani. Amândoi, de profesie profesori, au pus pe primul plan cariera, așa cum de altfel chiar Iohannis recunoaște. Multă lume și-a pus întrebarea cui vor lăsa averea agonisită de-a lungul anilor, și de ce nu au copii.

Klaus Iohannis și Carmen Iohannis, profesia pe primul plan

Klaus Iohannis și Carmen Iohannis formează o familie de mai bine de 25 de ani. S-au cunoscut pe vremea când erau studenți, și din momentul acela au rămas împreună.

Amândoi și-au concentrat toată energia și atenția pe carieră, ajungând profesori apreciați, mai ales în Sibiu. Ca orice familie, cei doi au agonisit, de-a lungul anilor, o avere considerabilă.

De altfel este cunoscut faptul că din salariu de profesor au reușit să agonisească 3 case şi 3 apartamente. Singurul lucru care le lipsește, după 25 de ani de trăit împreună este un copil.

Întrebat, la un moment dat, Klaus Iohannis, de ce nu au copii, acesta a răspuns:

Klaus Iohannis și Carmen Iohannis au pus cariera pe primul plan
Klaus Iohannis și Carmen Iohannis nu și-au propus să aibă copii în cei 25 de ani

 ”Nu a fost o idee pe care să o luăm în considerare, pentru că acum 20 de ani am decis să intru într-o carieră foarte publică şi poate dacă aş fi avut copii, nu aş fi făcut acest pas. Aşa, am avut mai mult timp, mai multă energie la dispoziţie pentru a mă implica în ceea ce fac în calitatea mea de persoană publică.”, a declarat Klaus Iohannis.

Cuplul prezidențial, cu o avere fabuloasă, dar fără moștenitori

Averea cuplului prezidențial, Klaus Carmen Iohannis, a fost subiect de dezbatere intensă în spațiul public, încă din 2014. Ba mai mult de-atât cei doi au fost dați în judecată pentru celebrele 3 case și apartamente, pe care aceștia le dețin. Averea celor doi este una considerabilă, dacă ținem cont că în bancă cei doi au suma de 208.000 lei. Suma a crescut cu aproximativ 18.000 de lei față de ceea ce era în declaraţia de avere de la sfârşitul lui 2019.

Dacă e să ne referim la remunerațiile celor doi, vă putem spune de exemplu că, Prima Doamnă încasează bani frumoși. Carmen Iohannis nu a renunțat la profesia domniei sale, aceea de profesor de limba engleză la Colegiul ”Gheorghe Lazăr”. La colegiul sibian Carmen Iohannis încasează lunar 3.620 de lei. Dacă facem un calcul anual, observăm că suma se ridică la 43.450 de lei.

Ca președinte, Klaus Iohannis câștigă lunar aproximativ 14,916 lei, deci anual suma s-ar ridica la aproximativ 179.7345 de lei. O avere frumușică, dacă e să luăm, dar cui vor rămâne toate acestea, este întrebarea pusă de cei din spațiul public. Acestea este o dilemă pe care doar Klaus și Carmen Iohannis o vor elucida, la vremea ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI