Cui îi duce dorul cel mai mult Zanni de când stă la Survivor România. L-a lăsat în urmă, iar acum a devenit vedetă la un alt post TV

Cui îi duce dorul cel mai mult Zanni de când stă la Survivor România. L-a lăsat în urmă, iar acum a devenit vedetă la un alt post TV
Cui îi duce dorul cel mai mult Zanni de când stă la Survivor România. L-a lăsat în urmă, iar acum a devenit vedetă la un alt post TV

Zanni este unul dintre cei mai puternici concurenți de la Survivor. El se află în Repblica Dominicană încă de la începutul competiției și pare să reziste eroic în junglă.

Cui îi duce dorul cel mai mult Zanni de când stă la Survivor România

Din păcate, Zanni a avut o viață extrem de grea, el fiind părăsit de părinți la o vârstă fragedă și crescând la orfelinat, de unde a și fugit la un moment dat. Viața l-a dus pe nenumărate căi și el a demonstrat întotdeauna că este un supraviețuitor.

A ajuns să îi scrie lui Alex Velea, care i-a văzut mesajul și a decis să îl cheme la studio. A ajuns să lucreze cu el și a intrat în gașca de băieți a cântărețului, numită Golden Boy Society.

Apoi, a ajuns la Chefi la Cuțite, acolo unde a făcut show total și, cu toate că nu știe foarte multe despre bucătărie, a rezistat în concurs mai mult decât unii bucătari profesioniști.

Zanni a început să plângă atunci când a aflat că este eliminat din echipa lui Chef Sorin Bontea, iar mai mulți colegi de-ai lui au plâns alături de el. Se atașează repede, așa cum a făcut-o și la Survivor.

Faimosul are și pe cineva care îl așteaptă acasă și de care îi este dor. Este vorba despre Alexandro Matias, care face și el parte din Golden Boys Society.

Cine este Matias, prietenul lui Zanni. A devenit faimos la Chefi la Cuțite

Matias și Zanni sunt buni prieteni, iar după experiența Faimosului la Chefi la Cuțite, Matias a decis și el să își încerce șansa. Așa că Zanni l-a luat de mână și a venit cu el în audiții.

A reușit să fie selectat în echipa lui Chef Sorin Bontea, după ce la audiții i-a impresionat pe chefi cu coaste marinate. Nu este bucătar, însă este extrem de pasionat, lucru pe care l-au observat și cei trei chefi.

Cunoscut în lumea online drept Blvckmatias, prietenul lui Zanni este cântăreț și are o poveste de viață interesantă.

„Mama mea este româncă și tata este angolez. Între timp, ai mei au divorțat și astfel am rămas cu mama și cu sora mea. Nu am prea ținut contactul cu el, știu cum să dau de el, sunt sigur că, dacă aș avea nevoie de ceva, m-ar ajuta.

Nu a fost o figură parentală foarte prezentă în viața mea, dar îl respect pur și simplu pentru că este tatăl meu. Mama s-a focusat pe noi și au fost puține momentele în care m-am întrebat cum era să fi fost și el cu noi. Sunt foarte fericit că s-a descurcat să ne ofere o educație’, a dezvăluit Alexandro Matias de la Chefi la cuțite.

Matias, prietenul lui Zanni, de la Chefi la Cuțite a povestit că primul job a fost ajutor de barman, la 17 ani. Își dorește o carieră în entertainment și muzică.

„Primul meu job a fost de ajutor de barman, la 17 ani. Mama mea nu și-a dorit niciodată să mă vadă muncind la un bar, prefera să îmi dea ea bani decât să mă duc eu la muncă. Ulterior, când a văzut cum a evoluat treaba asta de la barman, nu a mai zis nimic.

Mă văd în entertainement toată viața mea. Am cochetat cu muzica de mic. Mama nu mă lăsa să plec singur și trebuia să plec cu sora mea. Ca să nu mă care după ea constant, sora mea mă lăsa la studio și s-a întâmplat să fie studioul lui Alex Velea’, a povestit Matias.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI