Cu cine s-ar fi combinat fiul lui Dan Bittman. Solistul sigur va fi dezamagit de alegerea lui

Cu cine s-ar fi combinat fiul lui Dan Bittman. Solistul sigur va fi dezamagit de alegerea lui
Cu cine s-ar fi combinat fiul lui Dan Bittman. Solistul sigur va fi dezamagit de alegerea lui

Instagramul este mai mic decât ar putea crede unii, nu-i așa? Internauții vigilenți au observat o legătură stranie între fiul cel mare al lui Dan Bittman și una dintre cele mai controversate blondine din showbizul autohton. Cu cine ar fi cuplat Alex Bittman. Toți au rămas cu gurile căscate.

Cu cine s-ar fi combinat fiul lui Dan Bittman

Alex Bittman, fiul cel mare al solistului de la Holograf, pare să fi pus ochii pe una dintre cele mai controversate blonde din showbiz. Este vorba despre nimeni alta decât Bia Khalifa. Femeia nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. A intrat în atenția publicului atunci când a șocat prin apariția sa indecentă din cadrul emisiunii iUmor, unde și-a acoperit părțile intime cu măști chirurgicale de protecție.

Recent, urmăritorii blondinei bănuiesc că între ea și fiul lui Dan Bittman se leagă o idilă, iar dovada o reprezintă mesajele pe care cei doi tineri și le dau pe Instagram. Bia Khalifa a postat o fotografie la care Alex, fiul solistului de la Holograf, a reacționat imediat. Tânărul i-a trimis un mesaj de apreciere, la care blondina nu a întârziat să răspundă, punându-i o față de bebeluș și o inimioară.

Binențeles că internauții nu au pierdut mult timp și au insinuat că între fosta concurentă de la iUmor și Alex Bittman există mai mult decât o relație de amiciție. Momentan, niciunul dintre cei doi nu a vorbit despre acest subiect.

Bia Khalifa, șantajată de fostul ei iubit

Bia Khalifa pare să fie pregătită să iubească din nou, după ultimele decepții în dragoste. Frumoasa blondină a fost într-o relație cu manelistul Dani Mocanu, poveste care s-a terminat cu un scandal imens.

După experiența aceasta neplăcută, Bia Khalifa a crezut că l-a întâlnit pe bărbatul vieții sale, dar nici de această dată nu a fost să fie cu noroc. Vedeta s-a cuplat cu un artist care, după terminarea relației de doar câteva luni, a început să o șantajeze cu imagini în care reputația blondinei ar fi avut mult de suferit.  Bia Khalifa a povestit la Xtra Night Show că partenera fostului ei iubit a șantajat-o:

„Am tot dreptul să spun fanilor mei cum tu o pui pe gagică-ta să mă șantajeze. Ați simțit vreodată să vă fie rău. Nu știu cum a fost la voi, dar eu măcar am fost în stare să mă duc să vomit la baie. Efectiv, fata mă șantajează că pune poză că am băut într-o seară și m-am simțit rău, m-am dus la baie să vărs”, a declarat atunci Bia Khalifa la XNS.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI